1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

0020

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mlekodaj, Sierpień 13, 2010.

  1. mlekodaj

    mlekodaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej mam konsole falcon premium i rrod 0020 duzo o tym czytalem na jednych stronach pisz przegrzanie na inneg zimne luty na kolejnej problem z bootowaniem jak to mam traktowac i jak naprawic xclamp pomoze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Xclamp na jakiś czas pomóc może. Ja też robiłem ze swoim starym klocem tak, że go wygrzewałem przez godzinę w kocu (też błąd 0020) i później parę dni działał (Ale baaaardzo nie polecam tej metody bo przez nią zrobiłem sobie E74). W teorii najskuteczniejsza naprawa to rebailling (bynajmniej wg. mnie)
     
  4. mlekodaj

    mlekodaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o kocu ja nawet nie mysle a wkoncu co to oznacza?
     
  5. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Najprawdopodobniej zimne luty lub brak połączenia z GPU. Jest filmik na YT jak sobie z tym poradzić. Ale nie polecam tych metod. Najlepiej na gwarancje wysłać...
     
  6. mlekodaj

    mlekodaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak ale nie mam plomby i mam paragon z 2009 roku i pisze 60 gb i to byl jasper a to moje falcon skapna sie?
     
  7. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Duże prawdopodobieństwo, że nie przyjmą.
     
  8. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie przyjma i bedziesz placic za wysylke nie proboj jesli niechcesz placic jak za nowego xboxa i nic nie dostac
     
  9. Qukis

    Qukis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Ostatnio tak samo jak tobie wyskoczył mi rrod z kodem błędu 0020, wystarczyło rozkręcić konsolę usunąć stara pastę z pod radiatorów nałożyć nową i wszystko śmiga :)
     
  10. mlekodaj

    mlekodaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha to nie bede probowal zmienie paste a po zmianie pasty bedzie dalej rrod bo slyszalem ze konsole trzeba wygrzac ...

    ?? ?

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn
     
  11. mlekodaj

    mlekodaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. zelek4130

    zelek4130 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z moją konsolą. Włączyłem dzisiaj rano swoją konsole i wystąpił Rod wiec ją wyłączyłem i ponownie włączyłem ja jeszcze raz po paru próbach konsola się włączyła ale po wyłączeniu i po ponownym włączeniu znowu rod kod błędu to 0020.Dowiedziałem się ze jest to problem z botowaniem lub przegrzewanie procesora Czy da się to jakoś samemu naprawić nie wiem czemu ale wykluczam się przegrzewanie konsoli ponieważ problem jest tylko z jej uruchomieniem jak już uruchomię to można grac i nic się nie dzieje .Xbox nie jest na gwarancji jest to wersja Premium z roku 2006 . Pozdrawiam
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0020 to zimne luty pod gpu -> serwis
     
  14. xbox-serwis

    xbox-serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Dokładnie jak-=DEXTER=- napisał. Wystarczy zrobić reballing GPU, postawić kulki ołowiowe i powinno być OK.

    Pozdrawiam
    Marcin
     
Wczytywanie...

Poleć forum