1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

0022 pod grudniowej aktulace dashboradu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Saskey, Grudzień 9, 2011.

  1. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy to może mieć coś wspólnego z NAND? I jak jest ten RRoD. To np. z pendriva da się wgrać aktualzację?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    ooo, ciekawe ile takich przypadków będzie przy tej aktualizacji ;) jaka wersja płyty głównej ? bo jak falcon lub starsza to może być problem z lutami pod gpu lub cpu
     
  4. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Falcon a stało się to po ponownym uruchomieniu XBox'a. Zaraz zawiecha i RRoD ;]

    konsola po profesjonalnym reballingu.
     
  5. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Miałem to samo wczoraj ale sobie poradziłem.Flash poprzez usb nie pomagał, dopiero w nandpro z funkcji -w256 (dla 256 mb) poszło i odpala
     
  6. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy jakbyś miał chwilę wolnego czasu to mógłbyś mi pomóc? GG: 19852255

    W weekend jest old to bym chcial sobie pograc ;]
     
  7. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ktore z nowych gier maja juz nowa aktualizacje??? czy to raczej chodzi o jakas aktualizacje z xboxlive ...
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zadne tylko live
     
  10. dpusz

    dpusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie nie będę tworzył nowego tematu bo mam też błąd 0022 z tym, że już zrobiłem:
    1. Nowy GPU na kulach ołowiowych
    2. Reballing CPU nic nie dał więc wstawiłem zastępczy CPU wraz z kością NAND
    3. Wymieniona HANA
    4. Reballing mostka
    5. Napięcia na płycie ok
    Ma ktoś pomysł co jeszcze może powodować ten błąd. Męczę się z nią już kolejny dzień i mam jej serdecznie dosyć :mad: . Niestety klient nie zna historii tej konsoli bo kupił ją uszkodzoną na al...ro
     
  11. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NAND do tej zastepczej kosci wrzucasz z dawcy ?
     
  12. dpusz

    dpusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak NAND jest od tego CPU co go aktualnie wlutowałem. Błąd 0022 był na starym CPU, oczywiście z jego nandem i przez wszystkie punkty które wymieniłem. Jakieś sugestie.
     
  13. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl

    Jaki masz teraz kod błędu ?



    Dodam od siebie że jakiś czas temu miałem XBoxa który miał roda, naprawiłem domowymi sposobami i konsola działała ok, zachciało mi się wtedy update'u Dasha do 13604 (zakończony sukcesem) poczym konsola odrazu wywaliła roda. Poszła na żyletki.

    Tak jak napisał Ankoholik to można próbować jeszcze raz wgrać NAND ;)
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A ja bym jeszcze wymienił southbridge

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  15. dpusz

    dpusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety po wymianie mostka to samo czyli błąd 0022 po 30s. Chyba niestety płyta walnięta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum