1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

007: Legends (2012) XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez sweeterek, Październik 12, 2012.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    [​IMG]

    RELEASE: 007: Legends (2012) XBOX360-SPARE

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szpieg997

    szpieg997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Działa komuś prawidłowo ta gra??
     
  4. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a jaką masz nieprawidłowość ?
     
  5. faza211

    faza211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam lt.3.0 i u mnie nie idzie. Dodam że wszystkie inne gry chodzą
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja nagrałem normalnie i działa.
    W abgx-ie wam przypadkiem na czerwono niczego nie wywala ?
    Mi za pierwszym razem wywaliło,zrobiłem drugi raz i było na zielono.
     
  7. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja zawsze ".dvd" wywalam, agbx zrobi i tak nowy/pewny. ;)
     
  8. szpieg997

    szpieg997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heh to tylko topologia:) Za trzecim razem mi sie dobrze nagralo. Moze jakies lipne plytki mialem.
     
  9. Drozdzol_24

    Drozdzol_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja wczoraj nagrałem włancza się i myśli za chwile wyskakuje komunikat nie obsługiwana płyta czy coś takiego mam lt+ 2.0 i dash 15574 co to może być gre przed nagraniem zrobiłem abgx i pokazuje komunikat że pod lt + 2.0 lata
     
  10. Drozdzol_24

    Drozdzol_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Kris1982

    Kris1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem co Drozdzol_24. Czy to jest błąd obrazu czy jakiś ustawień?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  13. Tomek 84

    Tomek 84 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Karlino
    przeszedłem tą grę i liczyłem na coś fajnego,ale kicha totalna ;/ pamiętacie jak bond znalazł kobietę pokrytą całą złotem tutaj bond ją znajduje i o dziwo mamy lata 60 czy tam 70 a bond komórkę wyciąga :D albo jak mamy misje w w tajnej służbie jej królewskiej mości jak już jedziemy z nowo poślubioną żoną oczywiście jedziemy nowym astonem :D haha i do tego podjeżdża Hamer i strzela w nasza Żonę :D masakra jakaś :D gra jest prosta ;/ do tego krótka do goldena z n64 nie ma polotu nawet co roku robią coś gorszego ;/ moja ocena to 3 na 10


    Info Polskie znaki robimy z wciśniętym ALTem. #ESLORD

     
    1 osoba to lubi.
  14. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Miałem parę razy to samo,ale przepuszczałem jeszcze raz albo dwa przez ABGX(oczywiście najnowszy i ustawiony wg poradnika) i było na zielono.
    Nie wiem jak wam to fachowo nazwać,to nazywam na chłopski rozum.
     
  15. Kris1982

    Kris1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic z tego. Przepuszczałem jeszcze kilka razy i dalej jest ten sam błąd. Agbx mam ustawionego według pordnika.
     
  16. Drozdzol_24

    Drozdzol_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego ja dograłem topology pod lt+ 2.0 i nagrałem zwykłą nagrywarką i u mnie śmiga dzisiaj tak samo nagrałem medal of honor zobaczymy czy będzie latał

    Wyczytałem też że jeśli wyskakuje komunikat : Płyta nie obsługiwana
    Aktualizacja poszła z płyty,to pomogło wyczyszczenie pamięci podręcznej(cache). U mnie było dokładnie to samo ten sam komunikat wyskoczył po atualizacji dasha z płyty z grą lecz ja nagrałem jeszcze raz w tym że dograłem jeszcze raz topology pod lt+ 2.0 i śmiga dziwne :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum