1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1.5 na 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SlaSher, Lipiec 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SlaSher

    SlaSher Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Braniewo
    Czy jeżeli przerobie firmware na nowszy (tak jak w temacie) to czy gry spatchowane z 1.6 tak aby działały na 1.5 będą działać na nowszym?

    Jeżeli tak to szansa dostania bana jest taka sama jak bym grał na 1.5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Żeby działały przerobione gry z wave 3 na wave 2 to musisz użyć Activate.iso
     
  4. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co rozumiem to masz ixtreme 1.50 i patchowałeś gry do wave 2. Teraz przerobić chcesz na nowszy firmawre(1.6) i pytasz się czy te przerobione gry będą działały. Odpowiadam: nie będą bo są przerobione na wave 2 a 1.6 z reguły nie odpala nie zabezpieczonych kopii bo ma jakąś tam blokadę.
     
  5. McFly2305

    McFly2305 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź sam. U mnie gra przerobiona na wave2 działała na 1.51
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nie będą działać. 1.6 nie odtwarza gier przerobionych z wave3 na wave2. szukaj. wszystko jest napisane
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum