1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1.5

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez isao, Luty 6, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. isao

    isao Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy iextreme 1.5 jest niewykrywalny przez xbl??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    pewnie i jest ;)
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak jak poprzednie wersje-też były niewykrywalne ;)
     
  5. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Firmware jest niewykrywalny. Wykrywalny jest pirat w napędzie.
     
  6. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli jesli przerobie konsole i wlancze pirata na a bede podlaczony do neta to mnie z banja?
     
  7. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nikt tego nie wie, takich tematow bylo wiele.
    Jesli masz jakies niejasnosci uzyj wyszukiwarki.
     
  8. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    jak bedzie dobrze przerobiony i kopia twojego oryginalu dobrze spatchowana to nikt cie nie zbanuje
     
  9. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Marzenia ściętej głowy.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    napewno jest lepiej zabezpieczony niz 1.4
    do czasu:)
     
  11. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    To prawda co mowi NaPek . Jak masz spaczowane , bez Bad Kreon Rip'ow , bez zadnych nuke'ow gre to bana nie dostaniesz .
     
  12. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Podobno w wersji 1.5 nie trzeba mieć spaczowanej gry. To prawda?:confused:
     
  13. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Nie! Gra musi mieć Stealth Patcha jeżeli posiadasz wgrany iXtreme :p
     
  14. J1B

    J1B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dln.Śląsk
    Gra MUSI mieć SS ,
    Aby sprawdzić czy ma ściągnij program Mulleter i załaduj do niego ISO gry .
    Jeżeli Ma możesz nagrywać spokojnie , jeżeli nie to dograj i po sprawie =P

    A i jeszcze jedno , poczytaj tutoriale , pełno tam tego .
     
  15. isao

    isao Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jak gram na orginalach przez neta to nie dostane bana??
     
  16. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Nie dostaniesz.(lol co za pytanie:D)
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum