1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1.9

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez aker, Czerwiec 16, 2011.

  1. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Czy na 1.9 Lt+ działają gry ap chodzi mi o black opsa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    a chwilowo jak wgram lt + 1.9 to ten black ops z 1.1 lt nie zadziała
     
  5. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    patche już są w bazie abgx 360 gui,wystarczy przepuścić przez program.
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Zgadza się patche już są właśnie pykam w NFS HP.
     
  7. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    witam nie trzeba wcale lt 1.9 wgrywac wystarczy sciagnac jeszcze raz gre black ops (ja pobralem angielska niewiem jak polska czy pujdzie) pozniej tylko puscic abgx 1.5.0 dogra patchy te najnowsze i spokojnie na lt+1.1 z nowym daschem bedzie smigac az milo :)
     
  8. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    a czy będą one działały na ix 1.6 z a.iso??
     
  9. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Ja mam takie pytanie mam lt 1.1 i jeszcze nie aktualizowałem dasha i chcę mieć 1.9 lt
    więc
    1.najpierw mam zaktualizować a potem przerobić na 1.9?
    2.Mam klucz Dummy.bin to jest to? (dostałem od faceta co przerabiał)
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, najpierw aktualizacja, później przerabiasz. Klucz ma rozszerzenie .bin więc to pewnie to - sprawdź ile zajmuje pamięci, powinien 256 KB.
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    up

    tak dummy.bin to plik z kluczem.
     

Poleć forum