1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 czerwona dioda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zajcz3k, Kwiecień 5, 2012.

  1. zajcz3k

    zajcz3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Pogralem z 10-15 min na xboxie nagle gra sie zaciela, wiec go wylaczylem i jeszcze raz wlaczylem. Jak sie wlaczal to jak sie laduje logo to sie zawiesilo i migala 1 czerwona lampka na dole po prawej stronie, ale zaden blad sie nie wyswietlal. Odlaczylem go od pradu podlaczylem jeszcze raz i juz nie bylo zadnej diody, ale sie zaciol. Odlaczylem wszystkie kable poczekalem chwile i dalej to samo;/

    Jest to xbox z 2007r. z HDMI przerobiony lt 2.0. i stoi na podstawce chlodzacej, wiec watpie zeby sie przegrzal w tak szybkim czasie. Co zrobic? I czego to moze byc wina?:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Jedna czerwona dioda = E74 z tego co pamiętam!!! Ta podstawa chłodząca nic nie daje... Konsola do serwisu...
     
  4. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Jeśli nie wyświetla się żaden błąd na ekranie to wina zasilacza. daj mu trochę ochłonąć bo się prawdopodobnie przegrzał;P
     
  5. zajcz3k

    zajcz3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poczekalem i dalej to samo ... pokazuje sie logo xbox 360 i sie zawiesza zadne diody sie nie swieca. A jak do serwisu to co dokladnie trzeba zrobic? Bo mam praktyki szkolne w serwisie komputerowym i moze moglbym to sam naprawic.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Raczej sam tego nie naprawisz ;)
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Reballing GPU trzeba zrobić.
     
  8. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    lub GPU i CPU tak jak to było w moim przypadku.
     
  9. zajcz3k

    zajcz3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest mozliwosc zrobienia tego w serwisie komputerowym ktory specjalizuje sie w laptopach?
     
  10. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Nie, do tego jest potrzebny specjalny sprzęty raczej nie spotkasz go w zwykłym serwisie komputerowym...
     
  11. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Jak mają stacje lutownicza i hotair z odpowiednia dysza i jakies doświadczenie to czemu nie.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  12. zajcz3k

    zajcz3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Maja specjalna stacje do BGA wiec raczej da rade ;) tylko musze sie ich spytac dokladnie i powinni mi to za free zrobic. Dzieki wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum