1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 mb/s starczy?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FriendlyBacteria, Lipiec 26, 2011.

  1. FriendlyBacteria

    FriendlyBacteria Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, 1 mb/s starczy mi net do grania na xboxie Live spokojnie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. FriendlyBacteria

    FriendlyBacteria Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A pograsz ze mna :D ? Tzn. będzie mi chodziło wszystko ładnie,pięknie bez problemów ;P
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to zalezy od drugiego goscia, ja niekiedy na 2 mb mam takie lagi ze grac sie nie da
     
  6. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Spokojnie, sam taki mam :p i grałem już na nim w bfa bc 2 i 0 lagow ;)
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak o ile masz przekierowane porty i masz wlasne publiczne ip i prędkość lacza nie jest jednoznaczna z niskimi pingami
     
  8. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Zależy to wszystko od hosta w grze. Możesz mieć 10 mb jak wybierze gostka mającego 1mb na hosta to na masę tnie :_)
     
Wczytywanie...

Poleć forum