1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez damiax12, Sierpień 23, 2010.

  1. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A więc chcę dokupić drugiego pada do xbox'a 360 slim lecz nie wiem czy wszystkie pady będa pasować np taki :
    Microsoft Pad Bezprzewodowy X360 GRATIS! =R2pol= (1184228463) - Aukcje internetowe Allegro
    LUB
    http://allegro.pl/item1200633354_pad_xbox_360_bezprzewodowy.html

    Czy wszystkie pady beda pasowac??czy musi byc jakis specjalny na slima??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Będą pasować.
     
  4. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystkie pady będą pasować do Slimki :)?
     
  5. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak pady os x360 są kompatybilne niezależnie od wersji czy to stary arcade, premium, elite czy nowsze slimy nie ma różnicy.
     
  6. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    będą działać one różnią sie tylko kolorem . powinien nawet działać przewodowy co jest w starszych konsolach xbox 360.
     
  7. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziękuję za pomoc .
    TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
     
Wczytywanie...

Poleć forum