1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 rod/ e71 / 1013

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eddy5, Listopad 28, 2011.

  1. eddy5

    eddy5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, na wstępie chciałem napisać, iż przeszukałem nie tylko to forum ale i gugle i nic.
    Miałem napęd hitachi, który jest toporny w przerobieniu i póki co przerobiłem sobie samsunga. i żeby nie było zczytałem klucz z hitachi itd itp. początkowo był LT+ 2.0 później LT+ 2.01.
    Problem w tym, że kiedy włączam nową gre np. BF 3 czy assasina 4, to mruga tylko jedna 4 dioda na czerwono (dolna prawa). sprawdziłem za pomocą guziorów sync i open że to jest bład 1013 czyli jeszcze inaczej mówiąc E 71. Stare gry śmigają elegancko. aktualizacji dasha robiłem za pomocą fify 12 i miałem dasha 2.0.13599.0, znalazłem dasha i mam go obecnie 2.0.13604.0. Dodatkowo jeżeli jest płyta w środku podczad włączania się konsoli (ale tylko z grą nowego typu, np. BF 3) to wywala błąd E 66, czyli bład 1002.

    Spotkał się ktoś z czymś takim??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krupekxbox

    krupekxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    mam dokładnie taki sam efekt jak eddy5 - moze ktos pomoc ?

    na pokładzie LT2.0

    Pozdrawiam
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    'E66 Problem z napędem DVD. Wersja napędu nie zgadza się z wersją napędu jaka była montowana fabrycznie! Upewnij się, że firmware w napędzie jest dobrze dobrane do wersji jaka była montowana od nowości.'
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    każdy spoof napędu wywalają jedną czerwoną diode po włożeniu gry XGD3. Napęd musi być oryginalny. Co do hitachi to już jest LT 20
     
  6. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    niekoniecznie kazdy spoof ja robilem spoof z samsunga na liteona i nie ma zadnych problemow tyle tylko ze key wpisywalem recznie z kartki ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie .
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    a odpaliłeś jakąś gre XGD3 ? bo te wcześniejsze to wiem że działają
     
  8. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    odpalilem na nim gearsow 3
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Dowod masz ze odpaliles?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  10. eddy5

    eddy5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wg. moich informacji nie ma i wyjdzie jutro lub pojutrze. a to co lata po necie to fejki.
     
  11. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Eddy co ty opowiadasz. na stronie c4 jest wydany 2.0 a nawet 2.0b dla hitachi 79. zainstalowałem wczoraj 2.0b i śmiga aż miło na konsoli brata.
     
Wczytywanie...

Poleć forum