1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 vs 100

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jacek1717, Lipiec 24, 2009.

  1. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    Mam problem ze ściągnięciem gry "1 vs 100" od paru dni. Naciskam pobierz i wyskakuje błąd, "...spróbuj później ściągnoc..." i dalej nic. Może wie ktos w czym problem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    z Xbox LIVE Marketplace
     
  5. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    Może musze odblokować blokade regionalna???
     
  6. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Z tego co wiem to 1 vs 100 jest na razie tylko dla Kanady i USA więc jeżeli nie masz tam konta to blokada działa. Aha i trzeba mieć konto GOLD.
     
  7. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    a czy to prawda ze w 1 vs 100 za wygrana bedziemy dostawac MS points ?
     
  8. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Błąd, gra dostępna jest też dla kont z Europy.

    Tak o ile będziesz mieć mega farta i wylosują cię do gry jako The One lub The Mob. Reszta siedzi na widowni(Croud=po polsku tłum), też odpowiada na pytania ale nie może wygrać nic.

    Poza tym 1vs100 ściągasz wtedy gdy po raz pierwszy wchodzisz do rozgrywki. Musisz sprawdzić daty kiedy są prowadzone gry bo nie codziennie po pierwsze, a po drugie o stałej porze(trwają 2h lub 2,5h). Przeważnie od 20.30 czasu polskiego do 22.30.
     
  9. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A podobno ma też być dla silver a nie tylko dla golda to prawda???
     
  10. fuga

    fuga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czestochowa
    Narazie jest dla Golda. Ej niemoge sciagnac a juz to raz pobieralem ale niepisze ze moge grac ;/ cos sie porobilo.
     
  11. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Bo to nie jest gra, a raczej interaktywna rozrywka z zywymi graczami!!
    Nie mozna w nia grac od tak sobie, zeby poodpowiadac na pytania i pograć z komputerem. Ta gra to tylko multiplayer, a raczej massive multiplayer, bo grasz z graczami z twojego regionu(z kraju na ktory rejestrowales konto live). Zeby pograc musisz mieć Gold'a i włączyć grę(z zakładki inside xbox) o okreslonej porze(z reguly jest to 20.30 czasu polskiego). Gra jest w okreslonych godzinach i trwa limitowany czas(2-2,5h). No i oczywiscie nie ma jezyka polskiego z wiadomych przyczyn.
     
  12. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    Pobrałem pierwszy raz i grałem tydzień z kolegami , potem po tygodniu wchodze i nie dam rady grac nie wiem czemu. I usunełem 1vs100 myslalem jakis błąd. Potem chciałem pobrać jeszcze raz od nowa i nie dam rady czemu???MAM GOLDA.
     
  13. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj zagrać w którejś z sesji może pozmieniali i tylko wtedy się ona ściąga.
     
  14. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Potwierdzam dostepna jest w eu i mozna wygrac mspoint plus laptopy ,tv i nawet samochod. Wszystko opisane jest na xbox.com
     
  15. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie mam ten sam problem, kiedyś pobrałem i grałem, ale potem jakiś błąd się pojawił, więc usunąłem, teraz gdy klikam na pobierz jest kominikat: [​IMG]

    I tak już od tamtego momentu ciągle, próbowałem w czasie sesji bo tylko wtedy można pobrać i nic, może format dysku pomoże? Może jakieś pozostałości są na HDD, ale ukryte albo co?
     
  16. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie jak nikt nie wie co to moż być, to spórbuję sformatować, ale teraz co spowoduję sformatowanie, mój profil też skasuje?
     
  17. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    stracisz savy reszte zawsze mozesz odzyskac
     
  18. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze nadal nie moge wejść na 1vs100 - nadal ten sam komunikat
     
  19. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    A na jaki kraj masz konto zarejestrowane? Ja na Irlandie i mam to samo co ty, narazie nic nie probuje bo mnie 1vs100 przestalo obchodzic, o nagrody ciezko, a z botami wygrac tez bardzo trudno :>
     
  20. Szymex

    Szymex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    ja tez na UK i tez to samo , może jakąś blokadę walneli
     

Poleć forum