1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 XBOX 2 Napędy ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez grabol508, Kwiecień 21, 2011.

  1. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    Mam przerobionego xboxa jednak żałuję tego multiplayer itd
    nigdzie nie mogę znaleść odpowiedzi na moje pytanie czy jeśli kupię sobie 2 napęd to będę mógł grać w orginały na xbl ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cały czas możesz, nieważne jaki napęd o ile nie masz bana :p
     
  4. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    no nie mam ale prędzej czy później dostane jak będę grał na przerobionym napędzie
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz kupić drugi, najlepiej taki sam napęd, i wgrać mu klucz z tego pierwszego razem z oryginalnym firmware......
     
  6. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    po co to ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bo kazda konsola ma klucz....jeśli klucz w napedzie i konsoli bedą inne to konsola odpala tylko filmy dvd....po to
     
  8. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    a skąd mam wykminic ten klucz ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    chodzi mi o to gdzie to pisze
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh to nie jest taka prosta sprawa...wejdz w dział artykuły i firmware napędów...
     
  12. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    ok a jeszcze jak bym już miał napęd to muszę kogoś potem znaleść kto się tym zajmuje czy mogę go sobie sam wymienic ?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
  15. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    przerabiałem konsolę jakos w 2009 wiec zabardzo nie wiem co to za przeróbka ale w 2010 znalazlem active iso 1,61 i płytę z tym wkładałem przed każdą nowszągrą
    Xecuter xDrive 360 dobnre to szkoda że nie ma na allegro ani chyba wgle w polsce ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum