1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

1 xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Peiha1990, Maj 7, 2010.

  1. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzis dostalem xboxa ugadalem sie ze sprzedawca ze mi go przerobi. jednak nie wiem jakim softem mi go przerobil. naped mam chyba liteona a rok produkcjii konsoli to 2008 rok jak nagrac gre bby dzialal? czytalem juz inne posty robilem jak kazano a nadal nic idzie sprawdzic to jakos inaczej czy aby napewno przerobil mi konsole?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cabal7

    Cabal7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁDZ
    a sprawdzałeś czy przypadkiem nie potrzebujesz active.iso ? płyta na którą nagrałeś gre była dvd + dl ?
     
  4. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak i wiesz mam nagrane activate iso i wogole mi nie dziala a bralem od kumpla tzn kreci plyte i nic nie wykrywa.wiec pewnie konsola nie przerobiona co?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jakby bylo nieprzerobione to i tak powinienes miec "odtworz dvd". Sprawdz czy oryginaly dzialaja.
     
Wczytywanie...

Poleć forum