1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gonzales885, Luty 7, 2013.

  1. gonzales885

    gonzales885 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .mam pytanko czy da sie przerobic slima 4gb z data produkcji 08,2012 ????
    //Nazwa tematu powinna opisywać problem a nie "???"
    Warn
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Oczywiście że się da :)

    Raczej na RGH ( chip wlutowany w płytę główną konsoli ) - gry chodzą z dysku zewnętrznego / wewnętrznego / pendrive
    Nie trzeba wypalać płyt :) Koszt ok 250-300zł

    Napęd da się przerobić na LTU, lecz jest to droższe rozwiązanie i trzeba wypalać płyty, najlepiej dodatkowo dokupioną nagrywarką zgodną z LT Burner Max.

    Pozdrawiam !
     
    1 osoba to lubi.
  4. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Każdego slima da się przerobić.

    ps nazwa tematu powinna coś o nim mówić...
     
  5. gonzales885

    gonzales885 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki byl by koszt na LT .poniewaz mam znajomego co ma sporo gier i sam nagrywa wiec bylo by prosciej dla mnie
     
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  7. gonzales885

    gonzales885 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za szybkie info

    pozdro!!!
     

Poleć forum