1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

126250 i filmy divx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomkis, Czerwiec 7, 2011.

  1. tomkis

    tomkis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj odebrałem nowego slima z dashem 126250 i przeróbką LT+. Chciałbym obejrzeć film divx korzystając z pendrive'a, a xbox woła o kodeki z live'a.
    Co mam zrobić? Gdy go podłącze konsole do internetu to dash się zaktualizuje sam? (bo z wiadomych przyczyn chciaiłbym tego uniknąć).
    W jaki sposób pozyskać kodeki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. psp5196

    psp5196 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lutry
    Pobierz kodeki na komputerze, a następnie wzuć je na pendrive.
     
  4. Nokia5800xm

    Nokia5800xm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie zrobisz.jedyne wyjscie to pobrac je z xbl za pomoca konsoli.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. tomkis

    tomkis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest to możliwe bez update'u dasha?
     
  6. psp5196

    psp5196 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lutry
    Pomyliłem się, szukam ale nie ma kodeków. Jedyne co to ściągniecie je z xbl, ale w twoim wypadku to chyba BAN.
     
  7. Nokia5800xm

    Nokia5800xm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jestem pewien.podlacz kabel pod xbl. wsadz plyte z filmem divix i sprobuj odpalic film.jesli cie zapyta o aktualke dasha to **** blada.ale jesli cie zapyta o download tyljo kodekow to wszystko powinno byc good.acha oczywiscie nie loguj sie do xbl.jesli masz automatyczne logowanie to zaloz inny profil

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  8. tomkis

    tomkis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mogę podłączyć się do internetu przez wi-fi będąc niezalogowanym i spróbować odpalić film z pena? jak kodeki się ściągną to good? Czy dash może się zaktualizować bez pytania?
     
  9. tomkis

    tomkis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety aby zalogować się do XBL trzeba ściągnąć aktualizację :/
     
  10. Nokia5800xm

    Nokia5800xm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash nie zaloguje sie bez pytania.Tomiks chyba ma racje,ale mozesz sprobowac
    Ustaw wifi zeby pisalo ze jest polaczenie z xbl i netem,ale nie testuj
    potem wsadz plyte z filmem divix i konsola sie spyta czy chcesz pobrac kodeki,moze sie uda ale watpie...
     
  11. tomkis

    tomkis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Nokia5800xm

    Nokia5800xm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli chcialbys streamowac z pc to nie potrzebujesz nic dokupowac.Wystarczy windows z windows media center i program ps3media server(xboxa tez przez ten prog mozna podlaczyc.ja tak mialem)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum