1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

13146 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomekpoprostu, Lipiec 23, 2011.

  1. tomekpoprostu

    tomekpoprostu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich
    Od razu napisze że biegam latam po tym forum od 3 godzin i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie albo po prostu nie kumam kwestii flashowania albo ta pogoda nie sprzyja myśleniu
    Mam elitkę z nowym dashem (przypadkowo wgranym)
    wcześniej miałem wgrany LT+ 1.1 ale jak wiadomo (nawet mi...) nowy dash skasowal przeróbkę...

    i teraz sedno. mam plik Lite-OFW.bin od gościa ktory mi flashowal konsole (tam rozumiem jest klucz który podobno sie przydaje do flashowania)
    chciałbym sam wgrać lt+ 1.9 bo nie za bardzo mam czas na bieganie z konsolą ani jej pakowanie i wysyłanie w świat.

    mógłnby mi ktoś wyjaśnić w miare jasno jak wgrac nowy firmware? Biorąc pod uwagę to ze mam klucz (albo przynajmniej ten plik....). Jakieś lutowanie mnie czeka?


    z gory ogromne dzięki za pomoc bros & sis :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Poczytaj tutka o wgrywaniu FW do liteona...
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na forum masz pełno tutoriali. Musisz się trochę wysilić i poszukać, bo na gotowe nikt Ci nie napisze, zwłaszcza, że takie posty pojawiają się bardzo często.
     
  5. tomekpoprostu

    tomekpoprostu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wierz mi, czytałem częściej niż biblię!
    ale biorac pod uwagę że mam ten oryginalny soft w pliku to kilka etapów mnie ominie nie?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ominie Cię tylko wyciąganie klucza. Na początek sprawdź jaki masz napęd w xboxie, a później szukaj tutorialu pod twój model.
     
  7. tomekpoprostu

    tomekpoprostu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wszystko super. znalazłem tutorial, bios widzi napęd - jungleflash nie widzi :( help me plz. może ktos mial podobny problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum