1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

16D4S Brak aktywnego SPI

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez elektor, Kwiecień 13, 2013.

  1. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Witam.Mam napęd po drilu z wgranym LT 2.0 . Chciałem wgrać 3.0 lecz po wejściu w vender mode nie mam uaktywnionego okienka z SPI . Inny napęd dla sprawdzenia wziąłem i jest dobrze. Co jest nie tak ? Gry chodzą tylko pod 2.0 także napęd sprawuje się dobrze.
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Sprawdz czy jest zablokowany. Jak bedziesz mogl wgrac LT3 to specjalnie bym sie tym nie przejmowal.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Spróbuj w Geremi
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bad drill. Dobrze ze chociaż działa ;-)

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    próbujesz z otwartą czy zamkniętą tacka ??? ja miałem taki przypadek i przy otwartej tacce po wejściu w vendor spi nie było aktywne, jak zamknąłem tackę podłączyłem jeszcze raz usbpro i zasilanie, nagle spi było aktywne wystarczyło "maznąć" spirytem i odblokowany, lt3.0 wgrane bez problemu i konsola działa prawidłowo.
     
  7. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Jest zablokowany. Jak zawsze wgrywam z zamkniętą tacką. Spróbowałem z otwarta i także nic. Czy to tak jak kolega pisał ktoś uszkodził przy drilu kość?
     
  8. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    moze z ta tacka tylko przypadek ze zalapal. ale przy otwartej wchodzilem i wychodzilem vendora i nic, a pozniej zamknalem i zalapal. moze poprostu musisz pare razy poprubowac i zalapie i spi zrobi sie aktywne. ja tez bylem zdziwiony tym przypadkiem i drill byl robiony jakims malym wiertlem tzn chodzi mi o srednice
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...

Poleć forum