1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

16D4S ciekawy MEDIATEK

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Azazel0603, Kwiecień 11, 2013.

  1. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Witam!
    Dziś po raz pierwszy spotakłem się z takim Mediatekiem w napiedzie 16D4S. Podejrzewam, że PCB zostało wymienione po nieudanym drillu, a koles wymienił sam chip, jednak po dokładniejszym przyjżeniu zauwazamy też różnice w calym PCB. To akurat jest mało ważne bo wszystko działa pawidłowo i chip jest odblokowany. Interesuje mnie to jak taki chip odblokować gdy zostanie on zablokowany? Moze ktoś się z takim czymś spotkał i mi coś podpowie?
    Wszelkie sugestie mile widziane...
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jest to chińskie pcb, produkowane jako część zamienna.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    THX ale w ajki sposob to ustrojstwo odblokowac? Sputnik czy drill?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    387
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    flas***esz jak fat
    nie blokujesz.....bo juz nie odblokujesz....
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ciekawe jak takie pcb dziala dlugo i jest wytrzymale?
     
  7. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    No tak jednak co z Live skoro naped nie jest zablokowany?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    387
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Nic....

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Pcb jest takie z fat lub slim model 9504 ,ze blokady brak. Wynikalo by jak sie zrobi lock to unlock bezproblemu?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    387
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mylisz sie i to bardzo....radze nie blokowac...albo raczej nie bawić sie ...
     
    1 osoba to lubi.
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Slyszalem o nich w teori ehh . Problem z unlock przejabana metoda? Czy sie wogule tego nie da odblokowac?Na live to bezpieczne?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12221
    Polubienia:
    1089
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da sie odblokowac. Lecz po co blokować

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  13. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ja nigdy nie blokuje napedow po flashu i jeszcze nikt bana nie dostal.


    Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4294
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    D2s z fata tez mozna zablokowac. Odblokowac sie go juz niestety nie da

    Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Da się, jest na to jakiś sposób. Jak wpadnie mi w rękę link to podeślę.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12221
    Polubienia:
    1089
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da sie odblokowac ;). Troche sie nameczylem z tym

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    387
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    D2s robisz mra i jest odblkowane....
    W sumie to w tym chinskim pcb dziala jak pro kit od tx...wiec pewnie da rade laczac nozki...

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. patrum
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    173
  2. orso
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    128
  3. WRUB5ON
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    326
  4. WRUB5ON
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    215
  5. Kamilxd
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    166

Poleć forum