1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

16d4s

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasknw, Październik 7, 2013.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam slima 4gb z napedem 16d4s i mam lt 2.0 czy dam rade sam przerobic na lt 3.0 ,czy opłaca w odule sie go przerabiac i ile kosztuje to w serwisie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
  4. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jaki koszt jest w serwisach za zrobienie?
     
  5. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    50-60 zł+ koszty wysyłki ale jak masz klucz i odpowiedni kontroler sata to z pewnością dacz radę zrobić sam
     
  6. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jak przerobie na lt 3.0 musze ihas kupic czy zwykłą nagrywarka starczy?niestety niemam klucza
     
  7. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Jeżeli chcesz grać na LIVE i nie dostac bana to lepiej nagrywać ihasem.
     
  8. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a gry z lt 2.0 nie bd już działac?
     
  9. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Gry z xgd3 + topology dzialac juz niebeda, lecz xgd2 bezproblemowo.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. patrum
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    152
  2. orso
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    117
  3. WRUB5ON
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    311
  4. WRUB5ON
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    207
  5. Kamilxd
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    164

Poleć forum