1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

175 w a Xenon mobo

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Czerwiec 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    witam mam zasilac z175 w i podlaczylem go do plyty bez hdmi Xenon (miedziana rurka na radiarorze i 16,5A). Dziala normalnie i czy mozna tak grac?? Bardzo zasilacz wieje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli nie majstrowałeś przy gniazdach przy konsoli i zasilaczu znaczy że masz opusa(wersja serwisowa xenona). Możesz jak najbardziej używać.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wydaje mi sie ze nie bo konsola:
    -z 2005 roku
    -amperaż 16.5A
    -miedziana rura na radiatorze
    -radiator gpu bez heatpipe
    -brak hdmi
    -jak kabla nie podlacze to sa 4 diody czerwone
    -wejscie na wentylatory jest na 4 Pin
    -no i 90nm bo otwieralem i zmienilem paste
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum