1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

19 lipiec - nowy dashboard 2.0.13599.0

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez RasQba, Lipiec 19, 2011.

  1. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zmiany:


    -Nowe dane AP2.5
    -Wymagane usprawnienia umozliwiajace rozwój serwisu.

    Ma ktos jakies informacje o bezpieczenstwie aktualizacji? Mozna uzywac z LT1.9?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Info z #fw:
    xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099 = BAN
    noje przypuszcenia ze ten błąd otrzymują osoby które po aktualizacji do dasha 2.0.13146.0 wgrały LT+1.1 (lub starszy)

    Info od jednego z naszych userów:
    Zablokowano możliwość logowania na zbanowane profile no-jtag = Nie działa metoda z 'Y'

    Jeśli masz dasha < niż 2.0.13146.0 flash-uje napędy tak jak zrobiła by to aktualizacja 2.0.13146.0.
    Jeśli masz dasha > niż 2.0.13146.0 nie flash-uje, bo nie ma poco, napę już jest sflashowany :)
     
  4. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam LiteOna 9 i LT+ 1.9 (phat), wczoraj zrobiłem update bez żadnych problemów i pograłem w BC2 na live. Tylko gry ap2.5 przestały działać.
     
  5. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok potwierdzone info:

    Nowy dash zmienia dane ap.2.5
    Blokuje napedy 9504/0272, wiec po updajcie nie mozna juz zmieniac fw, chyba ze z wymienionym chipem badz plytką.
    LT1.9 jest bezpieczny po updajcie.
    Przed updejtem zalecane jest wgranie OFW do napedu -> update -> Lt1.9
    Jezeli chcemy robic update na 9504/0272 to robimy go na LT1.9. Po updajcie wciaz bedziemy mieli CFW ale naped i tak bedzie zablokowany i nie jest to bezpieczne na live.
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ja ze swojej strony mogę potwierdzić że:

    Konsola FAT, z BenQ na pokładzie i LT+ 1.9, bez flagi, aktualizacja przeszła pozytywnie i nie widać najmniejszych zmian co do poprzedniej aktualizacji.
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja liteon v2 jasper - lt 1.9 - żadnych problemów. Nie działają gry z ap25. Wie ktoś czy są już patche do mw2?
     
  8. Majcher14

    Majcher14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie działają kopie zapasowe gier można to jakoś naprawić ???
     
  9. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Tak można... zadzwoń na policję że masz piraty...
    A poważnie było setki razy....
    wgraj przeróbke 1.9
     
  10. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wie ktos co poradzic na gry z ap2.5? wczesniej zgralem COD BO z plikami z abgx, ale po tej aktualizacji 2.0.13599.0 juz codzik nie hula..
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli mam 1.9 i chce pograc np w cod BO, to musze aktualizowac na lt 1.91 czy sa jakies patche do ponownego nagrania gierki?
     
  13. kojak1989

    kojak1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musialem wgrac ten nowy dash bo gra Bodycount chciala aktualizacji za pierwszym razem z plyty mi nie poszlo nie wiem czemu a gier nie pa****e, dopiero przez USB mi poszla ale gdy znowu wsadzilem ta gre jak i kazda inna to pisze odtworz dysk i nie wiem nawet jaki mialem tam Extreme czy Ixtreme ale Call of Juarez the Cartel poszlo oraz Shadows of the Damned moglby mi ktos pomoc w przyblizeniu sprawy jaka to moglaby byc wersja Extreme czy tez LT+1.1 bo gosciu mowil ze LT+1.91 ale by mi go nie usunelo podczas aktualizacji
     
  14. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    up: napewno nie miales 1.9 ani 1.91
     
  15. moski81

    moski81 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Będzin
    Myślę że mogło Ci usunąc przeróbkę ... Nowy dash usuwa każdego LT . LT+1.91 wgrywa się na nowego dasha 13599
     
  16. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Trochę się pogubiłem. Więc mając 0272 lt 1.91, jak wgram 19 lipca nowego dasha to mi zablokuje napęd? I lipa? Nie ma grania ?
     
  17. kornus91

    kornus91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Siema mam przeróbke ixtrema 1.61, konsole mam już zbanowaną, chce pograć w F1 2011 i podobno pyta o aktualizację, teraz mam 12625, czy jak zaktualizuje dasha to będę mógł pograć w kopie zapasowe??
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz mieć dash 2.0.13599.0 (który usuwa przeróbke) jak se wgrasz i usunie na serwisie ci wgrają lt 1.91 i pójdzie f1 2011 offline
     
Wczytywanie...

Poleć forum