1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2.0.7357.0 na nowszy zeby gry nowe chodziły

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez NesTeRlifee, Lipiec 31, 2009.

  1. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    nagrywam na pedrive i na płytke żeby się zaktualizowała konsole ale nic nie wyskakuje co mam robic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    cos Ci sie pomyliło??
    O co wogóle chodzi ? :D
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    o update dasha mu chodzi format fat32 wrzucasz sam folder z aktualka wkładasz restart i gotowe
     
  5. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    robiłem tak jak mówiłeś tylko że na pendriva i nic się nie robi ( a płytki to muszą byc dvd+r dl??) też moge jakoś spóbowac podłączyc konsole do internetu żeby aktualizjacie się udała ale to wiele problemów bo bym musiał przenosic telewizor stary koło kompa
     
  6. damian1690

    damian1690 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdz w ustawieniach czy masz zeby xbox urochamial sie z plytki. bo moze masz zeby najpierw wchodził do dasha
     
  7. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    zagada się tak miałem ale nic mi nie pomogło mam w obcjach pendriva że mam system fat wię powinien działac
     
  8. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    ja ja mam fat a nie fat 32 :/ jak mam zmienic na fat 32??
     
  9. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    wkładasz pena do usb wchodzisz mój komputer masz tam pena i naciskasz na niego prawym przyciskiem myszy, a następnie formatuj. i wybierasz system fat 32. Proste nie? ;p
     
  10. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Zrobiłem tak minute przed jak to napisałeś aktualizacja si.ę udała ale nadal nie chodzą mi gry z wave 3 co mam robic że takie grymi chodziły? konsole mam przerobioną już rok
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przerob na ixtreme 1.6. bedzie najprosciej
     
  12. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Żeby działały gry z WAVE 3 to musisz przerobić na 1.51 lub 1.6 (lepiej na 1.6)
    No chyba, że nie grasz przez neta i nigdy nie zamierzasz to można wave 3 przerobić na wave 2, ale oczywiście za to można dostać bana ;]
     
  14. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Ile razy jeszcze to samo napiszecie? Czy nie wystarczy, że jedna osoba napisała, że ma przerobić na 1.6?
     
  15. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    jak byś czytał ze zrozumieniem to ja tam dopisałem o wave 3, że można przerobić na wave 2 ;]
     
  16. dylek82

    dylek82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wal ta aktualize

    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting na tym mi dziala bez problemow ale wczesniej probowlem chyba ze 20 razy na innych i lipa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum