1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 czerwone diody! Pomóżcie!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siwy96L, Wrzesień 29, 2010.

  1. Siwy96L

    Siwy96L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, w moim xbox'e zapaliły się 2 czerwone diody po około 2 godzinnym graniu i przy tym bardzo głośnym pracowaniu konsoli. W pewnej chwili xbox się wyłączył i się one pokazały. Co to jest za błąd? Miał on poprawiane chłodzenie. Czy są to objawy przegrzania. Proszę o pomoc.

    Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Dokładnie dwie diody oznaczają przegrzanie konsoli. Daj jej odetchnąć.
     
  4. Siwy96L

    Siwy96L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak też myślałem. odpoczywa całą dobe i nic ;/. Będę ewentualnie musiał iść go naprawić?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jesli o calym dniu dalej wyskakuje przegranie to trzeba naprawiac, najlepiej jak sie troche znasz to wymien paste termoprzewodzaca na radiatorach
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Jeśli na gwarancji to nie rób nic sam tylko od razu wysyłka do MS, szkoda samemu grzebać i stracić gwarancje.
    Pozdrawiam
     
  7. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    dokładnie. prorug mówi dobrze (gwarancja-daj sobie spokój) Jak nie ma. to wystarczy rozkręcić klocka, wymienić pastę na jakiegoś dobrego coolinga i wymienić śrubki które dociskają radiator do procesora tak aby go docisnąć bardziej. Jak to nie pomoże to należałoby sprawdzić luty.
    Jak pomogłem kliknij dziękuję :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum