1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 czerwone diody XBOX360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xBoryz, Luty 23, 2014.

  1. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Witam mam problem z moją konsolką jest to falcon.
    Polega on an tym że po paru godzinach grania pojawiają sie 2 czerwone diody a po restarcie komunikat w którym jest napisane żeby poprawić chłodzenie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola się przegrzewa. Zmień pastę termprzewodzącą.

    Czy konsola była rozkręcana?
     
  4. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Nie konsola od nowości nie była rozkręcana
    data produkcji to 2008-08-14
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    To czas najwyższy ją odkurzyć i wymienić paste, to pomoże na 100% :)
     
  6. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    A powie mi ktoś jak ściągnąć te metalowe podkładki żeby odpiąć radiator?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Srubokretem wersja dla amatorów, lub kupic xclamp remover. Mam to za 13zl

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Prosze skasować
     
  9. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    dobra juz sobie poradziłem z tym, filmiki na yt ;)
    Zmieniłem paste na Arctic Cooling MX4 i konsolka jest narazie chłodna.
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Pasta pomoże jak nie uwali ją do końca. Przy rozkręcaniu uważaj i płytę jak najmniej uginaj. Konsola już swoje czasu ma więc wyginanie laminatu nie jest wskazane
     
  11. Opal86

    Opal86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Oby wymiana pasty pomogła bo to różnie bywa
    U mnie nie pomogło i musiałem zmienić konsole
     
  12. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola już swoje ma, mam nadzieję że jeszcze Ci pożyje. Ostatnio znajomy miał podobny problem ze swoim Elite i na szczęście wymiana pasty pomogła.
     
  13. praktikant

    praktikant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    Prosze o pomoc kod e71 1013

    Witam serdecznie forumowiczów.
    Mam problem z konsola elite 120 gb.Mianowicie wyskoczył mi podczas gry błąd a dokładnie zawiesiła mi sie gra dosć czesto ostatnimi czasy. Po resecie przywitał mnie kod e 71 i w prawym dolnym rogu czerwona dioda. Po sprawdzeniu kodu wyszło mi ze to błąd e71 1013. Co moge teraz zrobić ?Jak do tej pory sprawdzilem dysk który działa na innej konsoli. Zablokowałem wiatraki z tyłu i czekałem aż wyskocza 2 diody czerwone. Raz po tym sposobie konsola zadziałała a teraz ni hu hu.Konsola nie przerabiana. Przepraszam z góry ze sie wpierdzieliłem z moim problem tutaj ale nie moge założyć nowego postu. Jeśli jest taka możliwość to proszę założyciela tego tematu jak by mógł zmienić tytuł na mój problem. Serdecznie dziekuje z góry za pomoc i odp .
    Pozdrawiam
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    E71 to uszkodzone pliki w pamięci nand. Jeśli masz RGH to wgraj na nowo nand. Jeśli nie to trzeba by było chociaż na chwilę zrobić RGH, wygenerować nowy nand i wgrać do konsoli. W serwisie powinno to kosztować kolo 100zl

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  15. praktikant

    praktikant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    A zna ktoś kto to zrobi sprawnie i niedrogo w okolicy brzeska (tarnów,nowysacz), lub wysyłka konsoli A czy moge to zrobić sam w domu ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum