1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 DVD proszę o pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mmmAx, Lipiec 25, 2015.

  1. mmmAx

    mmmAx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam :) Mam xbox'a przerobionego jako RGH. Z grą 1 płtową nie ma problemu :) Włączam gierkę gram koniec gry wyłaczam i tyle. Z grą 2 płytową jest problem. Kiedy dojdę do połowy gry wyskakuje komunikat włóż 2 płytę DVD. Co wtedy robić ? Dodam że gry są w formacie .god. Próbowałem już zrobić foldery DVD1 i DVD2 ale to nic nie pomogło :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Po pierwsze to napisz co to za gra, po drugie foldery do auto swapa jak już to powinny się nazywać DISC1 i DISC2 lub DISC 1 i DISC 2, jeżeli używasz formatu god to ISO2god ma taką fajną opcję jak auto rename multi disc game czy jakoś tak...
    Spróbuj tym sposobem...
     
  4. mmmAx

    mmmAx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    Jest to wiedźmin 2. W ISO2GOD mam zaznaczoną opcję auto rename multi disc game. Zmienię jeszcze nazwę na DISC1 i DISC2. Jak nic nie pomoże to napiszę.
     
  5. mmmAx

    mmmAx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po zmianie nazwy nadal to samo :( prosze o jakies pomysly.
     
  6. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    A ze spacjami próbowałeś?
    Może włącz auto swapa w dashlaunch i wtedy spróbuj.
     
  7. mmmAx

    mmmAx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jutro spróbuję ze spacjami i odpiszę. Jak włączyć auto swapa ? Proszę o pomoc :)
     
  8. mmmAx

    mmmAx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ze spacjami nadal nic :( Masz jeszcze jakies pomysly ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum