1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 dyski

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Besiege, Maj 12, 2013.

  1. Besiege

    Besiege Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy da się mieć do konsoli podpięte 2 dyski usb? Bo mam jeden przenośny + mam 16gb pendriva którego też bym chciał jakoś wykorzystać, czy tak się da?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    oczywiście że się da, wpinasz, formatujesz pod konsolą i działa.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz podpiąć nawet 3 dyski pod usb, a jak dokupisz huba to myślę że jeszcze więcej :)
     
  5. Besiege

    Besiege Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A coś trzeba specjalnego zrobić? Trzeba mieć na każdym fsd zainstalowanego?
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie, FSD najlepiej jak masz zainstalowany na tym większym dysku - najlepiej wewnętrznym.
    pena podpinasz pod USB, wchodzisz do NXE, formatujesz i działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum