1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 konsole 1 pad?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez demo990, Listopad 14, 2009.

  1. demo990

    demo990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam w tej chwili 2-ie 360-tki - jedna elite druga arcade. Chcialbym dalej grac na czarnym padzie z elite'a, ale nie wiem jak 'przelaczyc' go do drugiej konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    zsynchronizuj pada z konsolą (mały guziczek przy lewym spuście i mały guziczek na konsoli)
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. demo990

    demo990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki :D

    przy okazji zapytam o jeszcze jedna rzecz:

    wydaje mi sie, ze w nowym arcadzie przycisk power dziala dziwnie w porownaniu do elita. W elite gdy włączam lub wyłączam konsole to nastepuje 'klik'. W arcadzie musze docisnac go dosc mocno i nie ma tego dzwieku klikniecia. jakis taki bardzo toporny jest.
    to normalne w arcade czy mam reklamowac?
     
  6. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Normalna rzecz z tymi przyciskami, nie przejmuj się
     
  7. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    To jest już przyczyna zużycia pada , mam aktualnie 2 pady i też różnią sie od siebie , np: ragowaniem , na jednym gram częściej niż na drugim i dlatego tak sie dzieje.
     
  8. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jeszcze ze w taki sposób podłącza sie 2 pada i 3 i 4
     
  9. AOK#MazuR

    AOK#MazuR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z nienacka .
    Masz dwa guziczki jeden w padzie przy LB a drugi pod wejściem na karty pamięci. Służą one do synchronizacji pada bezprzewodowego z konsolą i nieważne czy to pad od elite, premium czy arcade. :)

    Pozdro :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum