1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 konsole i jeden dysk, czy sie uda??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez serra, Styczeń 7, 2010.

  1. serra

    serra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Chcialbym zapytac czy jest mozliwosc podlaczenia jedego dysku do dwoch konsol...
    chcialbym wstawic sobie jedna konsole do sypialni, a druga zostawic w salonie.
    cos w stylu rozdzielenia karty telewizji cyfrowej w obrebie swojego domu.
    ladujesz dysk w stacje dokujaca i dwia jakies polaczenia z xboxami w salonie i sypialni. powiedzmy ze jedna musi byc wylaczona, wtedy mozesz na drugiej dzialac i odwrotnie...

    czy jest moze cos takiego?? ktos moze probowal??
    bardzo licze na jakies opinie poniewaz latanie z dyskiem jakos mi sie nie widzi :)

    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie ma takiej opcji . HDD musi być w konsoli . Inaczej się nie da .
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup drugi dysk i po sprawie
     
  5. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Wiem o co ci chodzi ale puki co nikt nie zrobił żadnej przejściówki do dysków xboxa ale z tego co wiem to w środku jest dysk taki jak w laptopach więc poszperaj w necie tylko zamiast xbox 360 wpisz laptop :)
     
  6. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    albo kup karte pamieci i przenosc sobie z jedengo na druga lub połącz je razem kablem lub przez kompa
     
Wczytywanie...

Poleć forum