1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[2 konta] Pobieranie battlefield 1943

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sheriffxPL, Sierpień 12, 2009.

  1. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Witam. Tylko proszę o udzielenie odpowiedzi a nie powtarzanie że to już kiedyś było itp. Szukałem za pomcą opcji szukaj jednak nie znalazłem jasnej odpowiedzi i tego co mnie interesuje.

    Mam konto na Europe a ściślej na Wielka Brytanie. Jednak mam okazje tanio kupić M$ Points na US i chciałbym pograć w battlefield'a 1943. Czytałem też że można założyć konto na US tam załadować pkt, pobrać Battlefield'a i grać na koncie Europejskim. Czy to będzie działać i nie dostane bana ??

    2 część pytania. Kupiłbym 1600 pkt, pobrał battlefielda na koncie US zostałoby mi 400 M$ Points. Czy za te 400 mógłbym kupić ubranka dla awatara (na koncie US) i używać ich na koncie EU ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ubranka sa dla jednego konta
    dodatki dzialaja dla wszystkich profili na jednej konsoli
    bana niet
     
  4. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    A gdzieś jeszcze czytałem że jak padnie mi konsola to i dodatki przepadają. To prawda ??
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie,wystarczy ze ponownie je potem sciagniesz na nowej konsoli,ale beda dzialaly tylko jak bedziesz podlaczony do live i online.chyba ze przeniesiesz licencje na xbox.com z jednej konsoli na druga
     
Wczytywanie...

Poleć forum