1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 napędy - będzie ban czy nie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Realmadrid, Styczeń 6, 2011.

  1. Realmadrid

    Realmadrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,
    tak mnie naszło, żeby się spytać. Jak mam teraz litka 83850C z LT+ 1.1 nie łączonego z internetem ani razu i kupiłbym napęd ten sam, nie przerabiał go i wsadził do konsoli (wcześniej spoof klucza) i na nim grał w necie to dostałbym banosława czy nie? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    A jak chcesz wrzucić soft oryginalny, skoro nie da się go zgrać ;>? Obecnie tylko można zgrać klucz. Musisz wgrać do kupionego napędu klucz z napędu z konsoli.
     
  4. Realmadrid

    Realmadrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No zdaje mi się, że to samo napisałem ^^

    Kupuje napęd, wgrywam klucz, wkładam do konsoli i gram. I tu moje pytanie. Jak napisałem to mało zrozumiale to srry.
     
  5. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Podłączając przerobioną konsolę do XBL trzeba się liczyć z ryzykiem oflagowania konsoli, co jest następstwem bana podczas fali banów. Moim zdaniem jeśli będziesz aktualizował soft do najnowszego jak tylko się ukarze, nie będziesz grać w gry przed premierą to nie powinno być bana...

    EDIT: Ban jest na konsole a nie na napęd.
     
  6. Realmadrid

    Realmadrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czekaj, napiszę to jeszcze raz bo nie wiem czy się rozumiemy.

    Mam Liteon 83850C z LT+ 1.1 - nie podłączana do neta
    Kupuje tego samego Liteona na allegro
    Wgrywam klucz od mego napędu (tego przerobionego)
    Wkładam do konsoli, łączę się z XBL, gram przez neta i nie ma szans na bana?

    Wiem, że ban jest na konsolę.
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec

    Robisz spoof z kluczem napędu konsoli (wgywasz oryginalny soft LiteOn) to będzie ok.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    2 napedy to jest wlasnie jeden ze sposobow na unikniecie bana, wiec mozesz przekladac napedy i bedzie ok.
     
  9. Realmadrid

    Realmadrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i miodens, malina. Postanowiłem przejść na jasną stronę mocy, a testować na piratach. Tak to bym nigdy nie pomyślał, że mogę kupić Castlevanię, która wciągnęła mnie prawie tak samo co AC:B
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    I tak nawiasem - wszystkie liteony sa identyczne wiec kup obojetnie jakiego liteona, tylko wgraj mu soft od 83850c. Tak, w przypadku 2 liteonow nie robimy spoofa tylko wgrywamy soft od innego liteona.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum