1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 napędy xbox :)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Flondra2000, Marzec 3, 2010.

  1. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy jest taka możliwość że mam np. dwa napędy jeden przerobiony drugi nie i wsadziłbym np. napęd oryginalny nie przerobiony i grał na necie po czym bym zmieniał by np. grać na kopiach zapasowych..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Są na tym forum tacy co tak robią i juz kilka fali banów przetrwali
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A mogliby napisać, gdzie np. Robią tak, albo jak samemu zrobić? Bo mnie bardzo interesuje taka opcja.
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupujesz drugi napęd np na allegro i wgrywasz do niego iextreme lt wraz z kluczem odczytanym z napędu z konsoli. W ten sposób masz nieprzerobiony oryginalny napęd (do grania online) oraz przerobiony (do grania TYLKO offline). Grasz online podłączasz oryginalny napęd, grasz offline podłączasz przerobiony. Zrobią to wszędze gdzie mo0żna przerobić xboxa (zazwyczaj trzeba mieć juz kupiony drugi napęd - ten który będzie przerabiany i na którym będzesz grał TYLKO OFFLINE.


    PS. podobno zanim zacznie się grać online na oryginalnym napędze, trzeba kilka oryginalnych gier, na oryginalnym napędze, uruchomić offline, aby informacje w co wcześniej się grało się z konsoli wyczyściły.
     
  6. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli idzie tak zrobić bo patrząc nie patrząc jest to dobra opcja, bo kupie drugi napęd kupie fifke i neta i gram tylko skąd wziąść oryginalne gry jak ja mam ino fife 10, tiger woods i game arcade oryginal :):)
     
  7. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W związku z olaniem nas przez MS (chodzi o ich wczorajszą "odpowiedź" w sprawie LIVE, polecam kupowanie TYLKO UŻYWEK przez allegro.
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    promi, ale o to mi chodzi, żeby wmontować drugi napęd i żeby można było przełączać między nimi.

    W sygnaturze masz moje poparcie :p
     
  9. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem czy sie dobrze zrozumieliśmy ale:
    1. granie tylko offline - drugi napęd przerobiony (dokupiony) + "kopie zapasowe" gier.
    2. granie online - pierwszy nie przerobiony napęd (oryginalny) + tylko gry oryginalne (TYLKO UŻYWKI :) )
     
  10. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale można chyba kupić napęd nieprzerobiony bo ja mój aktualny mam właśnie przerobiony, i to by polegało na tym kupuje nowy napęd i muszę włożyć jakieś 4 oryginalne gry aby wyczyścić pamięć przed podłączeniem do Live?

    Aha i o co biega z tym MS bo nie w temacie jestem;d
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Każdy naped może być nie przerobiony wgrywa się oryg fw, co do wsadzania gier oryg 4 z przykładu wyżej nie trzeba nic takiego robić:p Jakaś dziwna opowieść:)
     
  12. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ale skąd wsiąść oryginalny firmware ja niby mam jakieś klucze itp. ale nie wiem czy to jest to;d tylko teraz kwestia muszę załatwić 300 zł na napęd fifę i live ale ogólnie mówiąc takim sposobem bana nie dostanę ?:p
     
  13. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Ten MS to MicroSoft :p
     
  14. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że microsoft :D:D:D haha ale co zrobili ??
     
  15. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    jak mniemam xbl nie bedzie dostepne w polsce? nie jestem w temacie ale sygnaturka mi sie podoba ;D
     
  16. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie zmieniając tematu mam sczytany swój klucz itp. to wystarczy wgrać do napędu jakoś i będzie org napęd bo nie wiem
     
  17. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    powinno sie tak dać....
     
  18. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    póki co szukam sposobu na jakiś zarobek w necie bo chciałbym nabyć właśnie drugi napęd :)
     
  19. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  20. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tak ale ja chodzę do szkoły i chodzi mi o robienie czegoś w internecie:D:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum