1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 Napędy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wijaczek, Styczeń 14, 2011.

  1. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Chodzi o to czy można tak zrobić by na 1 napędzie grac w piraty a na 2 w oryginaly online i przęłączać między nimi przyciskim. Jak bym kupił obudowe to można bylo by tam umiejscowic 2 napęd. Albo coś gdzie można by było schowac ten 2 napęd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Sam tak chciałem zrobić - i tak dostaniesz bana...
     
  4. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  5. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Dlaczego? przecoerz zrobi tak:
    Piraty/singiel BEZ NETA
    (zmieniamy napęd)
    ORYGINAŁY online
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Widziałem taką konsole na allegro z 2 napędem na zewnątrz ale nie wiem czy ten pierwszy nie dostał by bana tam jest dosyć duża ingerencja w konsole
     
  7. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  8. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Wijaczek to co co masz w linku to jest tutorial do tego jak ułatwić sobie życie z flashowaniem napędu....a nie o tym jak mieć dwa napędy w konsoli..."Wanted to simplify the firmware flash procedure, so I didn't had to strip down my xbox everytime..."
     
Wczytywanie...

Poleć forum