1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 napędy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tasiek1956, Marzec 27, 2011.

  1. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam chce dokupic sobie do mojego x-a 2 naped ktory bylby sflesowany LT czy robiac tak w obydwu napedach musze miec te same klucze?? czy moge poprostu kupic naped juz przerobiony i tak przekladac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozumiem a czy zasilanie jest pobierane z kabla sata?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie.....oddaj komuś bo widze że nie bardzo sie znasz
     
  7. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nigdy nic nie oddawalem wolalem prubowac pisac czytac psuc:) tylko o lekkie podpowiedzi moge pytac chyba? jesli ktos nie chce niech ich nie udziela
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a jesteś świadom możliwości uwalenia na amen konsoli??

    jesli tak to baw się dalej

    powodzenia, zasilanie bierzesz z konsoli a sata do kompa

    i kultury troszkę
     
  9. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kultury mnie rodzice nauczyli i ich nie poprawiaj widze ze masz swoje konto bogate i dla Ciebie szacunek no ale pozwol innym tez majstrowac a nie oddac komus siedizec na dupce i jak przyjdzie cieszyc sie bo to nie na tym frajda polega..
     
  10. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    A jaki masz naped w ogole? Mozliwe, ze sam klucza nie wyciagniesz
     
  11. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    To bez problemu wyciagniesz klucz. Wystarczy kabel sata, bootowalny pen i dosflash. Sata do kompa, zasilanie z konsoli i jedziesz
     
  13. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i to jest odpowiedz ktora mnie zadowala dzieki:) ale tez slyszalem ze pomaranczowy kabel od zasilania kompa moze byc na zasilanie 3,3v
     
  14. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no widzisz hehe....lepiej nie kombinuj sam.....

    martwie się o tą konsolke hehe

    ale do odważnych świat należy......
     
  16. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wporzadku.. i jeszcze jedno pytanie bo ta metoda jak ja che zrobic pisalo duzo osob juz 2 napedy tra ta tata itp ale 0 opini o tej metodzie jest jak sie sprawdza czy cus... mi chodzi tylko i wylacznie o fife na online i temu ta zabawa..
     
  17. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oczywiscie dzis niedziela wiec czas odpoczynku ale po jutrzejszym dniu dam lekka recenzje jak idzie hehe:)
     
  18. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Heheh tez bym wolal, zeby mi ja wyslal i bym sobie zarobil 60zl, ale to jest forum i tu sie pomaga :) Jak chce zrobic sam, wiec czemu nie udzuelic mu informacji?


    Wydaje mi sie, ze bedziesz musial miec 2 samsungi, bo nowy dash wykrywa spoofa. Tego co masz sflas*** do LT1.1, a drugiego kup do oryginalow. Za kazdym razem jak bedziesz chcial grac na oryg alb piaratch bedziesz musial przelozyc naped z odpowiednim fw. Mozesz tez kupic cos takiego:

    Xecuter xDrive | Team Xecuter

    wtedy bedziesz mogl podlaczyc oby dwa i przelacznikiem bedziesz osbie przelaczal napedy.
     
  19. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale mi od poczatku o to chodzilo ze bede przelaczal tylko ze myslalem ze zasilanie leci w sata wiec kupil bym 2 przedluzki i bym mogl wymieniac bez rozkrecania konsoli no ale zasilanie tez sie wyciagnie jhakas przedluzka... i mialem jedyny problem wlasnie z tymi kluczami czy w obydwuch msuza byc jednakowe czy nie no ale to juz mi powiedzieliscie dzieki:)) ps jeszcze pytanie czy jesli np w x-ie jest samsung to 2 naped tez musi byc samsung... czy to mozna mienszac liteon z benqu samsung liteon itp...
     
Wczytywanie...

Poleć forum