1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 napedy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez waski88, Kwiecień 3, 2009.

  1. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czy jesli mam 1 naped LITE-ON przerobiony i 2 tez LITE-ON nie przerobiony to czy po zamianie z przerobionego na nieprzerobiony bedzie wszystko dzialac czy trzeba bedzie cos robic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    będzie ok

    A co ma być ;)
    nic się nie stanie ;)) (konsiolka nie będzie piratów czytała ;;d ale to oczywiste ;))
     
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    bo slyszalem ze trzeba do konsoli wgrac firmware z orginalu nie wiem czy to prawda
     
  5. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    nie.. nie prawda ;)
    Firmware wgrywasz tylko jeżeli zmieniasz z przerobionego na nieprzerobiony



    dziękje..
     
  6. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    CZyli musi? .
     
  7. vlado27

    vlado27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Musisz przecież mieć klucz z tego co był oryginalnie w w konsoli bo inaczej konsola nie będzie widziała tego napędu. Poczytaj trochę zanim zadasz takie pytanie! A Ty Falcon zastanów się trzy razy zanim napiszesz coś głupiego!!!!!!!
     
  8. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jezeli bym ten nowy nieprzerobiony naped zflasfowal to kosola bedzie go widziala
     
  9. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    spx

    wszystko będzie GIT bez kluczA!
     
  10. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli krotko mowiac jezeli moj stary naped padl a byl przerobiony i kupie nowy tez przerobiony iextreme 1.6 to bedzie wszystko dzialac
     
  11. vlado27

    vlado27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie nie będzie konsola działa jeżeli masz zgrany napęd z konsolą nie słuchaj noob`ów. Najprościej będzie jak pójdziesz do sklepu z konsolami i zapytasz się gościa który się tym zajmuje.
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeżeli twój stary napęd padnie, to aby działał nowy musisz wgrać do niego oryginalny klucz ze starego napędu, w innym przypadku konsola nie uruchomi żadnej gry. Niezależnie czy to będzie kopia czy oryginał.

    ps.
    Panowie bez piania pierdół, na początku poczytajcie trochę na ten temat i dopiero się udzielajcie.
     
  13. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jesli nie da sie odczytac klucza ze starego napedu bo na przyklad ma awarie i sflashuje ten nowy naped w mojej konsoli to zadziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum