1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 napędy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzycho9966, Luty 11, 2012.

  1. krzycho9966

    krzycho9966 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn (Polska)
    Witam.
    Mam Xboxa 360 Slim 250GB (z kinectem w zestawie jeśli to ma znaczenie). Konsola jest nieprzerobiona. Nie chcę dostać bana. Planuję kupić drugiego LiteON'a i jego sflashować. Pozwoli mi to grać na piratach. Chcę grać na nim w "kopie zapasowe", a jeśli będę chciał obejrzeć YouTube, grać na Xbox Live to włożę oryginalny napęd. Czy według was może się to udać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Średnio opłacalna inwestycja, wystarczy zła kopia wrzucona i konsola łapie flagę(co do banów za przerobione napędy nie było od 2009 roku). Więc graj na oryginałach lub przerabiaj.
     
  4. krzycho9966

    krzycho9966 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn (Polska)
    Dziękuję za szybką odpowiedź. Czyli jak przerobię napęd i będę grał na Live (nie przez internet, ale z zalogowanym profilem) to nie dostanę bana? A co byś powiedział na temat No-Jtag? Wybacz, że tak wypytuję, ale jestem nowy.
     
  5. Vibez

    Vibez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trzebiatów
    Czyli jak przerobię napęd i będę grał na Live (nie przez internet, ale z zalogowanym profilem) to nie dostanę bana?

    Nie można dostać bana za gre offline : )
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jak chcesz grać na Live nie przez internet ?? Nie da się tak.
     
  7. krzycho9966

    krzycho9966 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn (Polska)
    Mam profil Live (nie Gold). Łączy się on z internetem przez Wi-Fi u mnie w domu. Przepraszam, źle się wyraziłem. Chodziło o to, że się automatycznie loguje do Live.
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wystarczy że sie zalogujesz

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  9. krzycho9966

    krzycho9966 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn (Polska)
    Dziękuję za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie napędów, muszę kupić LiteOn'a czy może to być napęd innej firmy (tańszy)?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Takiej samej marki(model) czyli 16d4s(mam za 250zł z wgraniem klucza fw)
     
Wczytywanie...

Poleć forum