1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pada pod xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crystalex, Luty 10, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. crystalex

    crystalex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam dwa pady "skonfigurowane" pod xbox'a. Mogę obsługiwać zarówno jednym jak i drugim, ale czy jest możliwość "wyrejstrowania" jednego z nich? Chodzi mi o przycisk łączenia pada pod xbox'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a po co chcesz to robic? jak chcesz grac nim na innej konsoli to synchronizujesz pada z inna konsola
     
  4. crystalex

    crystalex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanie brzmiało czy jest mozliwość wyłączenia synchronizacji?
     
  5. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: 2 pada pod xbox

    Wyjmij baterie, z tego ktorego nie chcesz uzywac ?



    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  6. crystalex

    crystalex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie ma możliwości wyłączenia synchronizacji
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    rany ale po co chcesz to robic... pad jest przypisany do konsoli, jak chcesz go uzywac na innej synchronizujesz go z inna, jak nie chcesz go uzywac to go wylaczasz i kladziesz na polke i uzywasz drugiego, proste
     
  8. crystalex

    crystalex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tej uwagi, że mam w domu 2 xbox'y ( 1 ma brat a drugiego ja), graliśmy na 1 xboxie w gre na "2 pady" zostały zsynchronizowane. Teraz jeden pad włącza dwa xboxy u mojego brata w pokoju i mojego
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no i nie mozna tak napisac odrazu? to cos macie nie tak bo pad synchronizuje sie tylko z jedna konsola
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zsynchronizuj jeden pad z jedną konsolą a drugi z drugą.
     
  11. ZMZZ813

    ZMZZ813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Słupsk
    Po prostu włącz konsole nr. 1 i włącz pada nr. 1 i zsynchronizuj je, gdy to zrobisz wyłącz konsole i pada. To samo robisz z konsola i padem nr. 2. Poza tym to niemożliwe jest żeby jeden pad włączał 2 konsole a po drugie to 2 XBOXy w domu są dosyć dziwne :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum