1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pyt o gry przez live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez paradox2604, Październik 14, 2012.

  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam takie dwa problemy i potrzebuje waszej porady
    1 w grze RDR ciagle mnie rozlacza gdy probuje wejsc do multi wyskakuje jakis blad ze polaczenie zostalo przerwane czy cos w tym stylu czy u was tez tak sie dzieje?
    2 w grze przez multi w GOW3 strasznie cicho slychac jak ktos mowi przez mikrofon czy sa jakies ustawieniaaby to podglosic aby w tej grze tak mi sie dzieje
    z gory dzieki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    1. Mnie nie wywala. Spróbuj zrestartować router i przekonfigurować połączenie xbox - router.
     
  4. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak przekonfigurowac to polaczenie w innych grach mnie nie wywala tylko w rdr
     
  5. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zrobilem test lacza i wyskoczylo mi ze polaczenie mam ale tez jakis blad NAT???? o co tu chodzi nigdy czegos takiego nie mialem jak to naprawic?w sugestiach bylo napisane aby wlaczyc w ruterze jakies UPnP bo translacje NAT to umiarkowana ?o co tu chodzi i jak to wlaczyc?
     
  6. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Błąd translatora adresów sieciowych (NAT) konsoli Xbox | Ostrzeżenie dotyczące translatora adresów sieciowych (NAT) konsoli Xbox | Dokładny lub średni typ NAT - Xbox.com
    Nie wiem jaki masz router, ale jeśli wiesz jak wejść w ustawienia routera to po prostu włącz protokoł upnp
     
  7. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    router mam tplink w8901g i jest taka sprawa kozystam z acces pointa i przez niego odbieram neta cos ale radiowka i kiedy wpisuje strone 196.....itp to wyskakuje mihaslo i login tego goscia od netu a kiedy odlacze acces pointa to wyskakuje mi ustawienia moiego routera i tam mam tak zaznaczona opcje brridge mode a wniej NAT disable i nie moge tego zmienic czy musze zadzwonic do tego goscia zeby on u siebie ustawil ta opcje na swoim przekazniku?
     
  8. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Raczej Tak
     
  9. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    juz zrobilem jednak musioal on ustawic u siebie opcje upnp
     
  10. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jednak lipa nie wiem co sie dzieje gdy skanuje siec wszystko jest ok ale gdy chce zagrac np w RDR lub GTA4 to w rdr an free rom nie moge sie polaczyc i ciagle wyskakuje mi taki komunikat"ALERT you were removedfrom your session and returned to free romdue to conection.....itd" a jak sie polacze to jestem albo sam albo max z jakim 1 graczem w gta jest podobnie tylko ze jak tam sie polacze i wejde na byle jaki pokuj to zawsze jestem hostem i jest tez jakis jeden inny gracz juz sam nie wiem co jest ;9 pomocy
     
  11. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nikt nie moze pomoc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum