1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pytania dotyczące reset glich hacka

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez nadrat24, Wrzesień 11, 2011.

  1. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Jak w temacie, a mianowicie:
    1. Czy to dziala na falconach.
    2. I Co się z tym dzieje? Rozwija się czy stoi w miejscu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z powyższego wynika, że nie będzie to możliwe na falconach bo nie pisze nigdzie, to będzie można czy nie?
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oto odpowiedź na twoje pytanie
     
  6. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I tak wole poczekać na lt v2.0 przynajmniej sam wgram i nie będę musiał płacić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum