1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pytania o xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koala3333, Sierpień 20, 2011.

  1. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam 2 pytania w jednym wątku zeby nie zasmiecac forum. 1.pytanie brzmi mam lt + 1.1 i np. fifa 11 i fable 3 chodza mi normalnie(piraty) a np.black ops,mass effect i red dead redemption nie chodza mi wgl(piraty) ciagle pisze otworz naped. naped nie jest do wymiany bo gry niektore chodza o laser tez nie,czego moze to byc wina plytek? bo gdyby byly porysowane to by wczytalo gre ,ale by wyskoczyl komunikat o porysowanej grze ,czy jak jest porysowana to wgl nie wczytuje? a 2 pytanie brzmi (troche glupie) czy jest takie cos w Polsce jak np. turnieje ,ale na miejscu nie przez internet w fife? ze jeden na jednego i wgl ,potem finał i wygrana ? jhest takie coś .z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    black ops raczej nie bedzie ci chodzic .a reszta gier moze nie chodzi ze zniszczonych plyt lub zle nagranych najlepiej uzywac tych co chodza.turnieje sa czasami organizowane trzeba sie dobrze rozejrzec
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Po prostu przerób konsolę na najnowszy LT , i tak to będziesz musiał zrobić.
    (jak będziesz chciał grać w najnowsze gry).
     
  5. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no,ale tamte gry mi przedtem wchodzily (black ops,gears of war2 i gdzies z 10 gier mi nie chodzi kore mi chodzily )
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zwykle oprocz black ops ci powiny chodzic moze wina lasera w konsoli lubplyty zniszczone
     
  7. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gry ktore mi chodza
    1.need for speed most wanted-platinum
    2.fifa11-platinum
    3.fable3-omega
    gry ktore niechodza
    1.alan wake-verbatim
    2.deadrising2-omega
    3.crysis2-emtec
    4.tekken6-verbatim
    5.dirt3-verbatim
    6.bayonetta-omega
    7.dantes inferno-verbatim
    8.black ops-omega
    9.gears of war2-esperanza
    10.halo reach-verbatim
    11.lost planet2-verbatim
    12.mass effect2-verbatim
    13.assasins creed 2 -omega
    te wszystkie gry mi chodzily a teraz nie,roche to dziwne bo plyty platinum dzialaja i jedna omega. laser jest dobry booryginalne chodza,i te 3 piraty,naped tez dobry co to moze byc?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wyglada na wine lasera z xboxa to ze dzialaja orginaly nie musza piraty. jak dzialalo a nie dziala. chyba ze juz fest porysane a jakie firmy nagrywanych ci dzialaja?i dla testu nagraj taka plyte takiej firmy co dziala i gre ktora ci nie chodzi i bedziesz wszystko wiedzial
     
  9. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok.a jak zgrac gre na kompa a potem na inna plyte . bo ja zrobilem tak z halo reach imgburnem zrobilem iso z plyty ,ale te iso jest w winrarze czy tak ma byc? czy mam zrobic tylko dvd i nagrac dvd i bedzie ok? a jak to nie zadziala to zobacze gierki u kolegi a jak u kolegi bede pykaly to laser do wymiany?no,to musza byc plyty bo 3 piraty normalnie od razu wczytuje i gram.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dajesz zgraj na dysk i nagraj x4 lub 2,4x .i zobaczysz cio dalej. jak chodza u kogos a u ciebie nie .to naped do wymiany okolo 200zl lub laser co sie mniej oplaca
     
  11. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no,ale czy dobrze ze ten iso jest jak rar? aha i ja ta konsole kupilem na allegro i naped byl niedawno wymieniany,no i naped nie jest zepsuty bo 3 piraty wczytuje i oryginalne.aha no i czy jak przepuszcze obraz przez abgx to sam mi zrobi dvd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum