1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pytania odnośnie GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maslakgit, Styczeń 4, 2014.

  1. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam xboxa FAT. Zainstalowałem sobie GTA V i teraz 2 pytania.

    Mam tylko DVD 2 czyli play.
    DVD 1 jest na konsoli już zainstalowane (wyciągniety content i skopiowany na dysk konsoli) i mam pytanie jak zgrać drugą płytę? Bo nei chcę katować napędu. Także wyciągać content i na pendrive? (bo na dysku już nie mam miejsca)

    a drugie pytanie to takie, że gta często mi spada do jakiś 15-18 fps i ciężko się gra.
    Wiem że gta ogólnie tnie ale u mnie dość mocno. Coś można poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    "Na skasować tekstury HD na niektórych konsolach niestety są duże spadki klatek i się zalecania skasowanie tekstur HD zalecane przez Rockstar."- co to za bełkot?? piłeś, nie pisz.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze ze belkot po drugie ze bzdury, jak chcesz grac kasujac content? R* pisal o nie instalowaniu drugiego DVD a nie contentu...
     
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mając oryginał zainstalowałem również drugą płytę i nic nie tnie ani nie ma spadków wydajności.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jak skasujesz tekstury HD z dysku to zycze powodzenia w odpaleniu gry... powtarzam drugi raz, Rockstar pisal o wyrzuceniu drugiego DVD czyli play z dysku a nie tekstur
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie bede kasowac tekstur bo one musza byc zainstalowane na dysku... przeciez jakby ich nie trzeba bylo miec zainstalowanych to by GTA dzialalo na konsolach bez dysku a tak potrzbny jest pendrive... po wykasowaniu tekstur gra Ci wywali odrazu komunikatem o braku contentu tak jak przy pierwszym uruchomieniu
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Mistic znów piszesz głupoty....
    R kazał odinstalować DVD2 czyli Play disc a nie DVD1...
     
  9. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a skupi się ktoś na odpowiedzi do mojego pytania?
    Nie mam zainstalowanej 2 płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum