1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pytania, xbox live w multimedia i darmowy pad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seerax, Lipiec 19, 2010.

  1. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam

    chcialem dowiedziec sie czy jest mozliwosc podlaczenia xboxa do internetu z multimedia polska, poniewaz zeby podlaczyc modem z multimedii trzeba konfigurowac komputer anie wiem czy jest mozliwe zrobienie czegos takiego na xboxie?



    chcialem sie rowniez dowiedziec czy sprawa z darmowym padem od microsoftu jest nadal aktualna? bo widze ze dosc dawno ten temat powstal : http://xboxforum.pl/konsoli-f23/darmowy-pad-8558-76.html

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciastek

    Ciastek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    co do 1 pytania nie potrafie ci odpowiedzieć ale padów już nie wysyłają (musisz im wysłać zepsutego)
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak jest to możliwe za pomocą routera albo konfigurując neta na pc i podłączając xbox do pc ale wtedy musisz mieć włączonego kompa aby mieć neta na xbox dlatego lepiej kupić router
     
  5. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak routerem? modem z multimedii podlaczam do routera, potem z routera ciagne kable do pc i xboxa?

    i nie bedzie to zmniejszac transferu?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie
     
  7. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Dołaczam sie do pytania
    Tez mam neta z multi.
     
  9. LaserDGL

    LaserDGL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Ja podobnie chce podpiąć neta do xboxa. Z routera do xboxa czy działa nie wiem sprawdze jak wróce z wakacji.
     
  10. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z routera dziala bo wiem ;d ale chodzi oto czy internet z multimedii da rade podlaczyc do routera, i jakiego?
     
  11. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jaki masz problem wpisać w google router do kablówki ?
    Podpowiedzą Ci router ADSL i kupisz ? pomysleć trzeba
     
  12. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po pierwsze. Podaj nazwę swojego modemu. Z tego wywnioskujemy jaką masz linię.
     
  13. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie ma na nim nazwy :D z przodu jest napis multimedia polska sa a z tyłu jest naklejka z informacja na jakim numer dzwonic w razie problemow... :D

    moj znajomy korzysta z takiego routera NOWY ROUTER WI-FI TP-LINK TL-WR340G !STAN IDEALNY! (1149734827) - Aukcje internetowe Allegro tylko on ma internet z innej sieci i chcialem sie dowiedziec czy net z multimedii da rade rozdzielic takim czyms podlaczajac tak

    modem z multimedii -> router -> z routera do pc i do xboxa 2 kable.

    wie ktos?
     
  14. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Ja z multimedii mam taki modem [​IMG] i dołączam sie do pytania
     
Wczytywanie...

Poleć forum