1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 Pytania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez radek8, Październik 21, 2008.

  1. radek8

    radek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Jak w temacie:
    1. Jak zmienić poziom siły wibracji wiem że można to zrobić na 1000%. Tu http://xbox.makii.pl/2008/01/15/akcesoria-do-xbox-360/ o tym pisze że istnieją 4.
    2. Jak ustawić hasło do swojego profilu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dpetx

    dpetx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: 2 Pytania

    Witam.

    To adjust the vibration settings for an Xbox 360 Controller, follow these steps:

    1. Press the Xbox Guide button on the controller.

    Note The Xbox Guide button is the silver button in the center of the controller that has the green “X.”

    2. Select Personal Settings, and then press the A button.
    3. Select Vibration, and then press the A button.
    4. Press the A button to turn on or to turn off the vibration for the controller.

    Nie mam czasu na tłumaczenie/odpalenie x-a.
    Info skopiowane z: http://www.xbox360forum.com
     
  4. radek8

    radek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: 2 Pytania

    ok, ja tak robię ale możliwość mam tylko"włącz/wyłącz" wibracje, a ja chciałbym żebym mógł zmienić poziom wibracji
    a, i jak z tym hasłem da rade zrobić ??
     
  5. dpetx

    dpetx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. radek8

    radek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: 2 Pytania

    niestety nic tam nie pisze o tym co zapytałem w tym temacie
     
  7. karol191

    karol191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2008
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: 2 Pytania

    Poziomu wibracji sie nieda ustawic.
     
  8. radek8

    radek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: 2 Pytania

    A hasło do swojego konta ??


    a z tymi wibracjami to mi się wydaje że to od wersji dashboardu chyba zależy bo tak z pół roku temu arcade i tam wiem że był do wyboru poziom wibracji. Więc to raczej napewno zależy od dashboardu.
     
  9. karol191

    karol191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2008
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: 2 Pytania

    A hasla niema
     
  10. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: 2 Pytania

    Zaprawdę powiadam wam weźcie się za NAUKĘ a nie granie ...
    A tak poza tym to po co ci większe "wibracje" w padzie ? przecież te co są wystarczą przy ostrych akcjach tak drżą ,że aż szkoda gadać ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum