1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damiax12, Sierpień 19, 2010.

  1. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Kupilem wczoraj xboxa slim lecz nie wiem jak zainstalowac gre na dysk.
    2.Nie wiem jak polaczyc sie z xbox live bo pisze ze jest to niemozliwe sporboj pozniej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    2. mozliwe ze masz ustawiony zly region...
    ustaw na US\UE
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.Wkładasz płytę i klikasz Y a potem "Zainstaluj grę".
    Jeśli gra uruchamia się od razu po zamknięciu napędu to musisz kliknąć
    to [​IMG]
    a potem Y

    2.W ustawieniach konsoli musisz zmienić region na UK lub USA
     
  6. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam ustawione na Polska :/
    a jak ustawie na USa albo Uk i sie zarejesteruje na xbox live to nic mi nie grozi??
     
  7. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    W PL nie na xbl, wiec musisz miec US\UE
     
  8. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to ustawic na Stany zjednoczone
     
  9. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Tak, jak ustawisz na inny kraj to będziesz mógł się normalnie zarejestrować i korzystać z XBL.
     
  10. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Ja mam na Stany Zjednoczone,
    ale mozna tez na Wlk Bryt^^
    i tez bdzie trybic;-)
     
  11. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem gdy się rejestruje podałem wszystko i później jest czy rodzice pozwalaja na to aby ich dziecko gralo na xbox live itp. i kaze podac email rodzica i jakieś hasło :/
     
  12. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Hmmmm
    podales wiek ponizej 18 lat???
    jezeli tak to podaj tam jakis mail
    a najlepiej zmien wiek na 18+
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jeśli zadeklarowales wiek mniejszy niz 18, to musisz podac dane rodzica. Moga byc fejkowane, nikt tego nie sprawdza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum