1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 pytania.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Bandzioch, Kwiecień 26, 2009.

  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Witam , kupilem nie dawno xboxa 360 arcade japser i mam w nim NXE wszystko jest ok , ale nigdzie nie moge zbnalez jak ustawic rozdzielczosc ekranu . Oraz czy jak zainstaluje wersje z awatarami ( obecnie mam bez ) to czy problem z gta iv z teksturami moze jakos sie pomniejszyc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zależy do jakiego tv masz podłączonego X-a.. ja jak miałem do zwykłego kineskopowego to w NXE nie miałem możliwości zmiany rozdzielczości.. dopiero po podłączeniu do monitora ujawniła się taka opcja w ustawieniach ekranu X-a.
    Też mam jaspera, miałem wersje NXE z awatarami i wszystko było ok. w gtaiv nie miałem problemu z teksturami. (grałem z hdd) Nadmieniam, iż nie grałem na wersji NXE bez avatarów.
     
  4. zuurooopl

    zuurooopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    takie pytanie...jak mozna ustawic rozdzielczosc w zwyklym tv?? nie ma takiej opcji musisz miec telewizor hd lub monitor...jedyne co mozesz zmienic to odswiezanie 50/60 hz i format ekranu 4/3 lub 16/9 jesli masz panoramiczny..nie musisz sie martwic Twoj xbox napewno jest sprawny:):) ja osobisciue gram w gta z dysku...
     
  5. Bari

    Bari Guest

  6. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    1. Jak napisali powyżej, czyli do kineskopowego TV nie masz rozdziałki, do reszty tak.
    2. Avatary mają się do znikających teksturek w GTA 4 jak mój kot do prezydenta Obamy (czy tradycyjnie piernik do wiatraka). Zgraj grę na dysk i wtedy zacznij grać. Ew. kup oryginała jak nie masz HDD.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ustawienie rozdzielczosci bedziesz miał jak podłaczysz xboxa 360 do monitora. NXE z avatarami czy bez nic nie ma do szybkości ładowanai tekstur w GTA 4. Jak nie masz HDD kup oryginalne GTA 4.
     
  8. JonJep

    JonJep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Zastanawiam się nad kupnem konsoli z Angli, czy jest jakiś sposób aby spolszczyć menu? Jeżeli jest, powiedzcie jak ;] Aczkolwiek, gdy nie będę mógł spolszczyć, to czy będzie to miało jakiś wpływ gdy np. będę chciał grać w polskim pokoju gry GTA IV na XboX Live?

    Napisałem tutaj, ponieważ nie mam 20 postów i nie mogłem znaleźć odpowiedniego tematu.
     
  9. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    JonJep ja kupilem konsolke w Angli i sie bardzo ciesze ; ) mialem menu po polsku normalnie mi to szwagier wgrywal ale sadze ze jak kupujesz nowke i pierwszy raz wlaczasz x'a to sie o jezyk pyta : ) i wybierasz. ;p
    a granie w polskim pokoju gry GTA IV na xbox live ? to masz na mysli z polakami ?
    to nie ma takiej opcji bo xbox live nie ma w polsce. i wiekszosc gra tylko dlatego ze zaznaczyli kraj np. anglia i smigaja. ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum