1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 savy na xboxie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daniels22222, Grudzień 24, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanko bo odpalam np Assasin Creed i chce zapisac gre ale gry brat gra to gra z mojego savea. Czy da rade jakoś zrobić tak żeby były 2 zapisy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A tam niema wiecej slotow na save?? Jak niema to niech poprostu utworzy drogi profil i zalatwione
     
  4. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nowy profil musisz mu zrobić.
     
  5. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Przecież w ac2 są 3 sloty zapisu :/
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może w assasinie 2, bo w jedynce nie widziałem...
     
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Sorka, nie zauważyłem i myślałem że chodzi o dwójke :( w jedynke nie grałem także nie mogę pomóc
     
  8. Pasik

    Pasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz proprostu zrobić mu nowy profil :)
    Często sie przydają 2 profile.
     
  9. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja też tak miałem z bratem więc zrobiłem mu profil i po problemie.
     
  10. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak myslałem właśnie ale nie byłem pewien :D wolałem zapytać
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum