1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 sprzęty z VGA, 1 monitor.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Oski1919, Wrzesień 2, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Otóż posiadam jeden monitor 22" z wejściem D-SUB, lecz posiadam komputer jak i Xbox'a. Chciałbym zrobić coś takiego, że miałbym podłączone dwa kable od X'a i PC i tylko bym wybierał z którego ma iść sygnał.
    Proszę o linki i wytłumaczenie działania.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Szczerze z czymś takim się nie spotkałem. Można jedynie puścić sygnał z PC np. na dwa bądź więcej monitorów...

    Szukałem na allegro takiej przejściówki i nie znalazłem, ale może gdzieś w sklepie trafisz.
     
  4. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No, u mnie w mieścinie jest jeden sklep, który sprowadza takie rzeczy itp., gadałem z szefem, miły gość jak cholera, ale mówi mi, że dla jednej osoby to mu się nie opłaca i, że jakby z 5 osób to ściągnie. Jedynie co teraz ma to na 5 wejść D-SUB, ale za 390zł, bo potrzebowała firma informatyczna z miasta obok i jedno mu zostało.


    EDIT:
    Czy mogę podpinać kabel D-SUB bez przykręcania go? Jakości różnicy nie widzę, a jest to dużo wygodne i czy jak będę często wkładał kabel od X'a i od PC to mogę coś uszkodzić?


    P.S. Taki OFFTOP co do BF3, otóż mój PC jest jeszcze dość leciwy na dzisiejsze czasy i powiedźcie mi, czy lepiej grać na PC na minimalnych, czy na X'a kupić.


    Pozdrawiam.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Można bez przykręcania, a uszkodzić raczej się nie da, chyba że będziesz na siłę piny naciskał w środku :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum