1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 telewizory 1 xbox

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tunio55, Sierpień 30, 2010.

  1. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    Witam Mam jedną konsole xbox , czy istnieje taki przewod który umozliwilby mi szybką zmiane telewizorow bez ruszania xboxa , np gram na jednym telewizorze i chce zagrac w drugim pokoju bez przenoszenia xboxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    musi byc dlugi, zeby starczyl ci do drugiego pokoju. jezeli w gre wchodzi przelaczanie kabli z tylu boxa. jezeli w ogole go nie chcesz dotykac to musisz sie zaopatrzyc w rozgaleziacz/splitter.
    xbox-rozgaleziacz-tv1
    -tv2

    niestety w zaleznosci od tego jaki to bedzie kabel. dvi, hdmi, vga. moze to byc nieoplacalne. splittery hdmi, dvi sa drogie
     
  4. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    " jezeli w gre wchodzi przelaczanie kabli z tylu boxa" tak moge przelączać :) Wiec jaki kabel mam kupic? Jak sie nazywa ?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a jakie masz wejscia w telewizorach? bo to od tego jest uzalezniony zakup.
     
  6. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    najlepiej kupić kabel hdmi, tylko jeżeli drugi telewizor jest dość daleko od xa to może to wynieść dość sporo, no i zresztą trzeba mieć tv z wejściem hdmi.
     
  7. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    Jeden telewizor mam na chinche (w dobrej jakosci) , zas drugi na wejscie scart (słabsza jakosc)
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyli komponent drugi euro, nie ma takiej możliwości bo gdy wyciągniesz komponent i podłączysz chinche lub euro xbox zacznie szukać innego źródła. Musiałbyś grać na obu na composite lub euro, co jest głupotą
     
  9. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    możesz kupić rozdzielczacz na chincze a do drugiego tv kostkę na euro
     
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    poza tym mozesz miec problemy pozniej ze znalezieniem sygnalu ze strony xboxa. jak ja kupilem splitter do monitora (2xvga=1vga) i chcialem przelaczac sie miedzy komputerem a monitorem i monitorem i xboxem to czesto nie widzialo sygnalu xboxa do chwili gdy nie zresetowalem xboxa z podpietym juz kablem

    //

    w ogole mam pytanie a nie chce zakladac nowego topicu.

    czy gdy bede mial dwie konsole xbox, dwa telewizozry i jeden cross cabel sieciowy to czy jak podepne obydwa xboxy tym kable (bezposrednio z tylu) to czy znajdzie mi polaczenie sieciowe i umozliwi mi to tym samym granie w multi? czy musze to zrobic tylko za pomoca routera? cos ala splitscreen ale kazdy na osobnym monitorze/tv ? :D pewnie pytanie absurdalne ale wole zapytac nie meczyc sie z niewiedza :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum