1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 uruchomienie i czerwona dioda.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolumb3, Grudzień 3, 2011.

  1. kolumb3

    kolumb3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam.

    Po wielu przemyśleniach dzis kupiłem nówke sztuke slima z kwietnia na liteonie- cacy,,,,dopuki sie nie znalazła u mnie w domu.
    Pierwsze wrazenia:
    -uruchamiam konsole na minute
    -wyłączam konsole na przycisku na konsoli
    -włączam konsole na padzie....i tyle widzieli obraz...za to swietnie swieci na czerwono!

    W.T.F.?
    Co to za badziew te slimy??
    Czytam tu troche i niektórzy piszą ze wszystko sie ma prawo zepsuć...... ale nikt mi nie powie ze to normalne!
    Nowa konsooooolllllaaaaa.... pochodziła całą minute??? o co tutaj chodzi? bo juz nie wiem/

    Otto moje pierwsze wrażenia z x-a.....

    Więcej wykrzykników nie mogłeś napisać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Przypadkiem nie włączyłeś zimnej od razu?? Jeśli tak to znasz przyczyne
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    .....
    Może gdzieś przywaliłeś konsolą czy coś ? I co teraz juz się nie chce włączyć tylko czerwony obraz ? Albo walnięty jakiś egzemplarz. Szczerze to oddaj na gwarancje bo pewnie takową posiadasz skoro to nówka.
     
  5. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dziwna sprawa, może zimną włączyłeś od razu? Poczekaj chwile i uruchom ponownie.
     
  6. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Obraz świeci się na czerwono ?hmm dziwne . Konsola nowa więc na gwarancje oddaj.
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jak włączył zimną i RRoD to juuż po ptokach
     
  8. kolumb3

    kolumb3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    konsola stała w pokoju dobre 3 godziny zanim ja uruchomiłem..... oczywiscie pomieszczenie ogrzewane/////takze przyczyny nie rozumiem /////strasznie mnie to zraziło to x-a na dziendobry pomimo gwarancji////pewnie ją jutro wymienie...tylko pytanie jak tu teraz x-a przerabiac...jak to takie awaryjne i gwarancja widze nie bez znaczenia/////no dziadostwo jak narazie
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Slim uchodzi za model bezawaryjny. Ale pamiętaj że od każdej reguły są wyjątki. Akurat na Ciebie trafiło.
     
  10. kolumb3

    kolumb3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jaki obraz kolego chuck testa???? obraz--dobre sobie.Dioda ...cały przycisk uruchamiania daje na czerwono..a obrazu nie ma...Tak jak pisałem był całą minuitke i po ponownym uruchomieniu game -over
     
  11. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jesli kupiles ja dzis to idz do sklepu, od kopa powinni ci nowa dac.
     
  12. kolumb3

    kolumb3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    tak zrobię jutro z samego rana/////wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Do kolegi Ciesiel91.Jeśli juz zwracasz uwage na znaki interpunkcyjne to naucz sie je rozróżniać!To jest własnie wykrzyknik- i w pierwszym poście było ich trzy.....
    zbbbbroooodniaaa.Po drugie...jak ja lubie mądrości nie na temat.... może porozmawiajmy o ortografi w takim razie.
    Dla innych forumowiczów..... jutro wymienie ... mam nadzieje ze bedą sztuki z przed czerwca i z liteonem..... bo to jest ważne dla mnie.A dzis nic tylko piwo wypic zeby sie nie w qrw..... pozdrawiam
     
  13. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    jaka wersja slima?? z dyskiem?? jesli tak to wyciagnij go włoż ponownie, u mnie było to samo, i okazało sie ze dysk łączył a nie łączył ;p

    a tak wogóle Twoje posty są jakieś dziwne i TY tez jakiś podejrzany jestes, ale może tylko ja to zauważyłem;) pozdro
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Albo wtyczki zasilacza nie docisnales. Rozlacz wszystko, podlacz porzadnie jeszcze raz. Jak nie dziala to lec do sklepu.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  15. kolumb3

    kolumb3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    "a tak wogóle Twoje posty są jakieś dziwne i TY tez jakiś podejrzany jestes, ale może tylko ja to zauważyłem pozdro" - DOBRE!!co to za teoria spiskowa:)odpowiadając na stwierdzenie: posty jak najbardziej normalne, a ja ....no cóz? to nie ja mam nick krycha- a odpisuje "zauwazyłem";) no ale nie w tym rzecz panowie i panie. Slima mam z 4 gigową pamiecią.... a i doczytałem sie o tych dyskach co mogą nie łączyc...no ale u mnie akurat ta teoria leeeeżyyy.Nie wiem jak spiskowcy;) ale ja ide spac...i rano wymieniam trupa.
     
  16. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Kolega ma na myśli zapewne to, że wyrażasz się jak zbakany nastolatek...... O taaaaaaaaaaaaaaaaak właśnie........ .... No i jeszcze parę kropek by się tam DOŁOŻYŁO. Sprawdź lepiej wszystko dokładnie bo pójdziesz jutro do sklepu i będzie wstyd!
     
  17. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    Krycha od imienia Krystian jeste chyba jak najbardziej normalne ;p btw dziwna sprawa z tym slimem, może z pułki złapałeś pierwszego z brzegu który często "mógł upadać oglądającym" . miałem tak raz z nagrywarką dvd
     
  18. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    kolumb3 jak coś napisz jak się sprawa zakończyła ;)
     
  19. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Proponuje po odpinać kable wszystkie i na nowo je dobrze powsadzać czasami tak jest gdy są luźne.
     
  20. kolumb3

    kolumb3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dla wszystkich zainteresowanych- konsole wymieniono bez problemów, ta sztuka działa ok.udało się dobrać ponownie z datą kwietniową plus liteon- takze flash bedzie zapewne chodz mam juz obawy ,, bo widze ze gwarancja w x-ach sie przydaje.
    A jak juz jestesmy przy temacie to pytanie mam:
    1.czy samo podłączenie do sieci wifi,,,,, spowoduje pobranie cichej aktualizacji? Zaznaczam ze nie logowałbym sie do x-live
    2.czy moze da sie bezposrednio połączyc z komputerem przez wifi bez udziału routera? Bo głównie chodzi mi o połączenie z lapkiem.
    Gdyby przypadkiem stare wyjadacze x-a znali odpowiedz to dajcie znać
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum