1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 xboxy - system link [rgh/lt 2.0]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ma4ensi, Lipiec 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam czy jest mozliwe polaczenie w jedna siec 2 xbox'ow, zeby uzyskc mozliwosc gry w systemie lokalnym.
    Pierwszy xbox to wersja slim 250 gb z przerobka lt2.0, drugi to starsza wersja (bez wifi) z przerobka rgh. Chcialbym polaczyc sie przez wifi slimem, a do drugiego poszedlby kabel od routera. Teraz pytanie czy da sie tak zrobic? Jezeli tak to jak to zrobić, aby nic nie schrzanic (nie usunac przerobki, ani nie zbanowac konsoli). Dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  4. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Soft jest dokładnie ten sam, tylko bez ograniczeń ;-)

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Wciśnij na padzie Guide, przejdź do ustawień systemu i jesteś w starym dashu.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lub też zaraz po włączeniu konsolki trzymaj RB, powinien załadować sie org dash NXE :D

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  8. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra, wiem o tym, ze mozna przejsc do starego softu w rgh, ale przeciez zeby odpalic gre musze wejsc do przerobionego softu. I pytanie czy te ustawienia sieci lokalnej beda dzialaly na przerobionym softcie, jezeli beda ustawiane na starym? Czy moze cos trzeba jeszcze konfigurowac dodatkowo?
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dopóki nie sprawdzisz to się nie dowiesz, mała ilość userów odpala w ten sposób system link
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Będzie działać wystarczy połączyć xboxy kablem sieciowym i na obu w opcjach gry wybrać system link. Automatycznie skonfiguruja połączenie

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    a jak jeden będzie podłączony do routera kablem a drugi z routerem za pomocą wifi to też samo się połączy?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    tak połaczy
     
  13. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    dziś próbowałem i nie chce się połączyć
     
  14. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    spinasz obydwie kablem, włączasz grę z system linkiem i powinno zadziałać.
    akurat w takim przypadku podłączenia nie ma filozofii
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum