1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

2 Xoboxy 2 TV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciej89, Sierpień 15, 2012.

  1. Maciej89

    Maciej89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jak grać na na X na 2 TV ( zeby nie było mam 2 X i 2 TV :p )
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jedną konsolę podpinasz do pierwszego telewizora, drugą konsolę podpinasz do drugiego telewizora. Proste. ; )
     
  4. Maciej89

    Maciej89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok zle napisałem hehe :) ale chodzi zebys grali razem np. w CoD
     
  5. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    musza byc w jednej sieci. wtedy gra musi miec mozliwosc gry w lanie. nastepnie tworzy sie taki serwer na jednej konsoli a druga konsola sie dolacza
     
  6. Maciej89

    Maciej89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a te konsole muszą byz połaczone ze soba? czy live musi byc? czy jak?
     
  7. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    Muszą być w jednej sieci.
     
  8. Maciej89

    Maciej89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to znaczy? sorry ale jestem nowy ;)

    mógłby mi ktoś w prostych słowach napisac krok po kroku jak to zrobic ?
     
  9. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Najprościej to chyba podłączyć obie konsole pod jeden router :) wtedy będą w jednej sieci i zamiast grać po Live łączysz się i zakładasz server przez System Link
     
  10. Maciej89

    Maciej89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak te konsole maja wi fi i mozna to zrobic bez kabli?? jak?
     
  11. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Złącz konsole kablem Ethernet i masz już siec .
     
    2 użytkowników lubi ten post.

Poleć forum